Nieuws Brand in Radboudumc onder controle

1 april 2024

Op zondagavond 31 maart is er een brand geconstateerd in een technische serverruimte op de zesde verdieping van het A-gebouw. De brandweer was snel ter plekke en had de brand snel onder controle. Een deel van de patiënten van de derde, vierde en vijfde verdieping is overgebracht naar andere afdelingen van het ziekenhuis. Het gaat in totaal om 31 patiënten. Familie en naasten van de verplaatste patiënten worden geïnformeerd.

Patiënten, bezoekers en medewerkers zijn niet in gevaar geweest. De situatie is onder controle en het gebouw is inmiddels vrijgegeven door de brandweer. Wel is er nog een brandlucht merkbaar.

 

UPDATE maandag 1 april

De 31 patiënten die gisteren werden verplaatst zijn sinds zondagavond weer terug op hun oorspronkelijke afdelingen. Wij willen hen danken voor hun begrip en flexibiliteit. Ook willen we alle hulpverleners danken voor hun inzet. 

Meer nieuws


NWO subsidie voor ontwikkeling van innovatief volgsysteem

2 mei 2024

Het LiveScope project van Bernhard Englitz en Judith Homberg heeft een subsidie ontvangen van het NWO Open Technologie Programma.

lees meer

Koninklijke onderscheiding voor prof. dr. Nicole Blijlevens Officier in de Orde van Oranje-Nassau

26 april 2024

Nicole Blijlevens, internist-hematoloog en afdelingshoofd Hematologie, krijgt lintje voor buitengewone inzet voor patiënten met hematologische ziekten.

lees meer

Koninklijke onderscheiding voor prof. dr. Marcel Olde Rikkert Officier in de Orde van Oranje-Nassau

26 april 2024

Geriater Marcel Olde Rikkert krijgt lintje voor buitengewone inzet voor ouderenzorg in Nederland en daarbuiten.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet