Nieuws Brand in Radboudumc onder controle

1 april 2024

Op zondagavond 31 maart is er een brand geconstateerd in een technische serverruimte op de zesde verdieping van het A-gebouw. De brandweer was snel ter plekke en had de brand snel onder controle. Een deel van de patiënten van de derde, vierde en vijfde verdieping is overgebracht naar andere afdelingen van het ziekenhuis. Het gaat in totaal om 31 patiënten. Familie en naasten van de verplaatste patiënten worden geïnformeerd.

Patiënten, bezoekers en medewerkers zijn niet in gevaar geweest. De situatie is onder controle en het gebouw is inmiddels vrijgegeven door de brandweer. Wel is er nog een brandlucht merkbaar.

 

UPDATE maandag 1 april

De 31 patiënten die gisteren werden verplaatst zijn sinds zondagavond weer terug op hun oorspronkelijke afdelingen. Wij willen hen danken voor hun begrip en flexibiliteit. Ook willen we alle hulpverleners danken voor hun inzet. 

Meer nieuws


Koninklijke onderscheiding voor professor Harry van Goor, hoogleraar Chirurgieonderwijs Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

12 april 2024

Bij zijn afscheid werd professor Harry van Goor benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Hij ontving de Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Slinkman uit Berg en Dal.

lees meer

ZonMw Parel voor Kees Kramers en Jelle Tichelaar Erkenning praktijkinitiatief voor beter voorschrijven geneesmiddelen

12 april 2024

Kees Kramers en Jelle Tichelaar ontvingen op 11 april 2024 een ZonMw Parel voor de ontwikkeling van een landelijke farmacotherapeutische eindtoets.

lees meer

NWO ondersteunt ondernemende wetenschappers

5 april 2024

Yvonne Derks en Kiran Vaidhya Venkadesh van het Radboudumc zijn benoemd tot Fellow in het Faculty of Impact onderzoeksprogramma van NWO.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet