11 november 2021

Het is enorm druk in het Radboudumc door de toenemende aantallen COVID-patiënten. Daarnaast is er krapte aan verpleegkundig personeel op de niet-COVID afdelingen vanwege hun inzet in de COVID-zorg. 

Hierdoor is er op de Eerste Harthulp minder capaciteit in de weekenden (van zaterdag 00.00 uur tot maandag 7.30 uur) voor de beoordeling van cardiale problematiek. Wilt u in deze weekenduren een patiënt insturen? Bel dan vooraf met ons om te overleggen of we uw patiënt kunnen ontvangen. De dienstdoende arts is in het weekend op het volgende telefoonnummer bereikbaar: 024-3611111 (vragen naar seinnummer 1109). 

Verwijs altijd bij hartinfarct (STEMI) en hemodynamische instabiliteit 
Bij ons kunnen altijd terecht, ook in de weekenden: patiënten voor een primaire percutane coronaire interventie (PCI) bij een hartinfarct dat acuut behandeling nodig heeft (STEMI) en hemodynamisch instabiele patiënten  Verwijs deze patiënten dus altijd door, via de gebruikelijke weg. 

Meer nieuws


Verwijzing naar SEH Ochtenduren zijn relatief rustig

12 november 2021

Als huisarts kunt u ook helpen de instroom richting onze Spoedeisende Hulp beter te verdelen, zodat we extreme piekmomenten op een dag kunnen voorkomen.

lees meer

Verdere uitbreiding teleconsultatie

18 oktober 2021

Het Radboudumc heeft het aanbod van de teleconsultatie verder uitgebreid. Stel nu ook online uw vragen aan onze specialisten van Interne Geneeskunde, MDL, Neurologie en Revalidatiegeneeskunde.

lees meer

Hulp bij ADHD in transitieleeftijd

18 oktober 2021

Door de kloof tussen kinder-/jeugdpsychiatrie en volwassenpsychiatrie vallen patiënten met ADHD in de transitieleeftijd (16-23 jaar) te vaak tussen wal en schip. Radboudumc en Karakter ontwikkelen een nieuw zorgprogramma voor deze groep.

lees meer

Psychiater in de praktijk

18 oktober 2021

In huisartspraktijk UGC Heyendael kunnen patiënten terecht voor psychiatrische consulten van psychiaters van het Radboudumc. Het is de bedoeling dit in de toekomst uit te breiden naar andere praktijken.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet