11 november 2021

Het is enorm druk in het Radboudumc door de toenemende aantallen COVID-patiënten. Daarnaast is er krapte aan verpleegkundig personeel op de niet-COVID afdelingen vanwege hun inzet in de COVID-zorg. 

Hierdoor is er op de Eerste Harthulp minder capaciteit in de weekenden (van zaterdag 00.00 uur tot maandag 7.30 uur) voor de beoordeling van cardiale problematiek. Wilt u in deze weekenduren een patiënt insturen? Bel dan vooraf met ons om te overleggen of we uw patiënt kunnen ontvangen. De dienstdoende arts is in het weekend op het volgende telefoonnummer bereikbaar: 024-3611111 (vragen naar seinnummer 1109). 

Verwijs altijd bij hartinfarct (STEMI) en hemodynamische instabiliteit 
Bij ons kunnen altijd terecht, ook in de weekenden: patiënten voor een primaire percutane coronaire interventie (PCI) bij een hartinfarct dat acuut behandeling nodig heeft (STEMI) en hemodynamisch instabiele patiënten  Verwijs deze patiënten dus altijd door, via de gebruikelijke weg. 

Meer nieuws


Nieuw zorgaanbod en e-health bij Psychiatrie

12 mei 2022

De polikliniek Ontwikkelingsstoornissen van de afdeling Psychiatrie is uitgebreid met zorg voor patiënten met ADHD en een verslaving. Daarnaast biedt de afdeling sinds april e-health voor patiënten met ontwikkelingsstoornissen, waardoor wachtlijsten korter zijn geworden.

lees meer

Uitbreiding teleconsultatie met Geriatrie

12 mei 2022

Het Radboudumc heeft het aanbod van de teleconsultatie verder uitgebreid. Stel nu ook online uw vragen aan onze specialisten van Geriatrie.

lees meer

Vrouwen met ‘rustige’ vulvaire LS voor controles terug naar de huisarts

10 mei 2022

Vrouwen met een stabiel en rustig huidbeeld worden vanuit de Vulvapoli terugverwezen naar de huisarts voor verdere controles. De geadviseerde frequentie hiervan is levenslang 1x per jaar.

lees meer

Aanpassing in verwijzing huidkanker

10 mei 2022

Sinds kort is het voor huisartsen niet meer mogelijk om patiënten met (verdenking) op bepaalde vormen van laag-complexe huidkanker te verwijzen naar het Radboudumc. Deze patiënten worden voortaan elders in de regio gezien en behandeld.

lees meer

Verhuizing zorg Dekkerswald naar Nijmegen

10 mei 2022

Het Radboudumc gaat de locatie Dekkerswald verlaten. Tussen 27 mei en 4 juli vindt de verhuizing naar onze Nijmeegse campus plaats. Zorgdomein wordt hierop aangepast, zodat nieuw verwezen patiënten naar de juiste locatie van het Radboudumc gaan.

lees meer

Netwerk transmurale wondzorg regio Nijmegen van start met implementatie kwaliteitsstandaard

15 april 2022

Onder regie van CWZ, Radboudumc, ZZG Zorggroep, Allerzorg en NEO Huisartsenzorg is in de regio Nijmegen een start gemaakt met de implementatie van de Kwaliteitsstandaard Organisatie van Wondzorg in Nederland.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet