20 december 2021

Vanaf januari 2022 worden patiënten die in het Radboudumc gediagnosticeerd zijn met borstkanker in principe in het CWZ geopereerd. Het gaat hierbij om een pilot en in eerste instantie alléén om de (peri)operatieve zorg. Radboudumc en CWZ hebben hiertoe samen besloten om een intensievere samenwerking in de borstkankerzorg te onderzoeken. Door de expertise en krachten vanuit CWZ en Radboudumc te bundelen, kunnen we samen optimale topzorg leveren aan patiënten in onze regio.

Meer nieuws


Sneller samen naar huis na keizersnede

20 december 2021

Het is nu gebruikelijk dat kraamvrouwen na een keizersnede na 3-4 dagen ziekenhuisopname naar huis mogen. Sinds kort mogen deze vrouwen met hun baby onder bepaalde voorwaarden al eerder het Radboudumc verlaten.

lees meer

Meer mogelijk bij problemen met mitralisklep ook voor kwetsbare patiënten

20 december 2021

Behandeling van een lekkende of vernauwde mitralisklep is nodig om (verergering van) hartfalen te voorkomen en om het leven van de patiënt zo veel mogelijk te verbeteren. Het Radboudumc breidde het aantal behandelmogelijkheden uit.

lees meer

Verwijzing naar SEH Ochtenduren zijn relatief rustig

12 november 2021

Als huisarts kunt u ook helpen de instroom richting onze Spoedeisende Hulp beter te verdelen, zodat we extreme piekmomenten op een dag kunnen voorkomen.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet