12 november 2021

Zoals u vast weet is het erg druk in de acute zorg in onze regio. Het Radboudumc werkt samen met huisartsen en andere ziekenhuizen aan een goede spreiding van patiënten. Als huisarts kunt u ook helpen de instroom richting onze Spoedeisende Hulp beter te verdelen, zodat we extreme piekmomenten op een dag kunnen voorkomen. Voor zover u daar invloed op kunt uitoefenen, zou het helpen wanneer u in de ochtenduren verwijst naar de SEH. Dit zijn namelijk vooralsnog de meest rustige uren van de dag op de SEH. We hopen op deze manier samen met u de huidige druk op de acute zorg onder controle te houden.

Bel voor overleg

Twijfelt u over insturen naar onze Spoedeisende Hulp? Bel dan voor telefonisch overleg met de SEH: (024) 366 73 75 (24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar).

Meer nieuws


Huisartsen publiceren beter-niet-doen-lijst

3 juni 2022

Na de medisch-specialisten en de verpleegkundigen hebben nu ook de huisartsen een beter-niet-doen-lijst opgesteld.

lees meer

Nieuw zorgaanbod en e-health bij Psychiatrie

12 mei 2022

De polikliniek Ontwikkelingsstoornissen van de afdeling Psychiatrie is uitgebreid met zorg voor patiënten met ADHD en een verslaving. Daarnaast biedt de afdeling sinds april e-health voor patiënten met ontwikkelingsstoornissen, waardoor wachtlijsten korter zijn geworden.

lees meer

Uitbreiding teleconsultatie met Geriatrie

12 mei 2022

Het Radboudumc heeft het aanbod van de teleconsultatie verder uitgebreid. Stel nu ook online uw vragen aan onze specialisten van Geriatrie.

lees meer

Vrouwen met ‘rustige’ vulvaire LS voor controles terug naar de huisarts

10 mei 2022

Vrouwen met een stabiel en rustig huidbeeld worden vanuit de Vulvapoli terugverwezen naar de huisarts voor verdere controles. De geadviseerde frequentie hiervan is levenslang 1x per jaar.

lees meer

Aanpassing in verwijzing huidkanker

10 mei 2022

Sinds kort is het voor huisartsen niet meer mogelijk om patiënten met (verdenking) op bepaalde vormen van laag-complexe huidkanker te verwijzen naar het Radboudumc. Deze patiënten worden voortaan elders in de regio gezien en behandeld.

lees meer

Verhuizing zorg Dekkerswald naar Nijmegen

10 mei 2022

Het Radboudumc gaat de locatie Dekkerswald verlaten. Tussen 27 mei en 4 juli vindt de verhuizing naar onze Nijmeegse campus plaats. Zorgdomein wordt hierop aangepast, zodat nieuw verwezen patiënten naar de juiste locatie van het Radboudumc gaan.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet