12 november 2021

Zoals u vast weet is het erg druk in de acute zorg in onze regio. Het Radboudumc werkt samen met huisartsen en andere ziekenhuizen aan een goede spreiding van patiƫnten. Als huisarts kunt u ook helpen de instroom richting onze Spoedeisende Hulp beter te verdelen, zodat we extreme piekmomenten op een dag kunnen voorkomen. Voor zover u daar invloed op kunt uitoefenen, zou het helpen wanneer u in de ochtenduren verwijst naar de SEH. Dit zijn namelijk vooralsnog de meest rustige uren van de dag op de SEH. We hopen op deze manier samen met u de huidige druk op de acute zorg onder controle te houden.

Bel voor overleg

Twijfelt u over insturen naar onze Spoedeisende Hulp? Bel dan voor telefonisch overleg met de SEH: (024) 366 73 75 (24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar).

Meer nieuws


Passende zorg op de Intensive Care

1 maart 2024

Vanuit het Integraal Zorgakkoord is ‘passende zorg’ een opdracht waar alle gezondheidsprofessionals invulling aan moeten geven. Ook de IC-zorg moet veranderen naar meer passende, persoonsgerichte zorg. U kunt daaraan bijdragen.

lees meer

Neusspray voor ernstige depressie

7 november 2023

Patiƫnten met een moeilijk behandelbare depressie kunnen bij de afdeling Psychiatrie terecht voor een behandeling met esketamine neusspray. Deze nieuwe behandeling wordt vergoed door alle verzekeraars.

lees meer

Mindfulness voor jongeren met psychische klachten

3 november 2023

Jongeren die voor hun psychische klachten hulp zoeken, kunnen naar het Radboudumc voor een mindfulness training. Deze wordt in het kader van een studie gratis aangeboden.

lees meer

Roze wolk niet voor alle ouders  Radboudumc en GGD starten samenwerking om postpartum depressie sneller te signaleren

21 september 2023

Het is belangrijk dat een postpartum depressie snel wordt gesignaleerd. Het Radboudumc en GGD Gelderland-Zuid werken samen om dit mogelijk te maken. Een vragenlijst moet ouders helpen dit bespreekbaar te maken.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet