12 november 2021

Zoals u vast weet is het erg druk in de acute zorg in onze regio. Het Radboudumc werkt samen met huisartsen en andere ziekenhuizen aan een goede spreiding van patiƫnten. Als huisarts kunt u ook helpen de instroom richting onze Spoedeisende Hulp beter te verdelen, zodat we extreme piekmomenten op een dag kunnen voorkomen. Voor zover u daar invloed op kunt uitoefenen, zou het helpen wanneer u in de ochtenduren verwijst naar de SEH. Dit zijn namelijk vooralsnog de meest rustige uren van de dag op de SEH. We hopen op deze manier samen met u de huidige druk op de acute zorg onder controle te houden.

Bel voor overleg

Twijfelt u over insturen naar onze Spoedeisende Hulp? Bel dan voor telefonisch overleg met de SEH: (024) 366 73 75 (24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar).

Meer nieuws


Verdere uitbreiding teleconsultatie

18 oktober 2021

Het Radboudumc heeft het aanbod van de teleconsultatie verder uitgebreid. Stel nu ook online uw vragen aan onze specialisten van Interne Geneeskunde, MDL, Neurologie en Revalidatiegeneeskunde.

lees meer

Hulp bij ADHD in transitieleeftijd

18 oktober 2021

Door de kloof tussen kinder-/jeugdpsychiatrie en volwassenpsychiatrie vallen patiënten met ADHD in de transitieleeftijd (16-23 jaar) te vaak tussen wal en schip. Radboudumc en Karakter ontwikkelen een nieuw zorgprogramma voor deze groep.

lees meer

Psychiater in de praktijk

18 oktober 2021

In huisartspraktijk UGC Heyendael kunnen patiënten terecht voor psychiatrische consulten van psychiaters van het Radboudumc. Het is de bedoeling dit in de toekomst uit te breiden naar andere praktijken.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet