19 december 2021

Tijdens de persconferentie van 18 december kondigde het kabinet nieuwe maatregelen aan om de snelle verspreiding van de nieuwe omikron-variant van het coronavirus tegen te gaan. Nederland gaat de komende weken in een strenge lockdown. Wat betekent dit voor het academische onderwijs?

Vanaf maandag 20 december 2021 wordt al het onderwijs met uitzondering van practica, stages en toetsen omgezet naar een online-variant. In het kort vatten we hieronder samen wat dit voor het onderwijs betekent..

  • Al het theoretische onderwijs zoals hoorcolleges, responsies, werkgroepen, ITO’s etc. worden door onderwijscoördinatie van de RHA omgezet naar een virtual classroom variant. Op zondag 19 december wordt het onderwijs voor maandagochtend 20 december omgezet. In de loop van die dag het onderwijs voor de rest van de week.
  • Practica en stages kunnen doorgaan volgens de huidige protocollen. Dit geldt ook voor toetsen.

In de loop van komende week communiceren we over de situatie vanaf 10 januari 2022. Alle coördinerende docenten (regisseurs, lijncoördinatoren, etc.) ontvangen een e-mail bericht met gedetailleerde informatie over het onderwijs. Heb je als docent vragen, neem dan contact op met de betreffende coördinator.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet