30 maart 2023

Vanaf maart 2023 stapt Radboud Universiteit over naar Wooclap als polling-software. Er is voor docenten ondersteuning beschikbaar bij het overzetten van presentaties van Mentimeter naar Wooclap. 

Mentimeter en alle data in Mentimeter zijn nog tot en met december 2023 beschikbaar en verdwijnen daarna.

lees meer in het bericht van de RU

Update 20/06

De Radboud Universiteit en het Radboudumc stappen dit jaar over van Mentimeter naar Wooclap als polling-software. Vanaf medio juni kun je Wooclap gaan inzetten in je onderwijs!

Er is desgewenst ondersteuning beschikbaar voor het overzetten van presentaties van Mentimeter naar Wooclap.

Lees meer over Wooclap op RU | Meningen peilen met Wooclap. Mentimeter blijft nog beschikbaar tot en met december 2023. Meer weten over hoe je aan de slag kunt? Bekijk het nieuwsbericht: Nu beschikbaar: Wooclap i.p.v. Mentimeter - Met training op 27 juni.

Vragen?

Neem contact op met 1loket.rha@radboudumc.nl of wooclap@ru.nl

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws


Nieuw portaal voor wetenschappelijke stages OnStage

3 september 2024

Vanaf september gebruikt het Radboudumc een nieuw portaal voor wetenschappelijke stages: OnStage. Met behulp van dit portaal kunnen studenten van de Medische Faculteit eenvoudig een passende stage vinden.

lees meer

OpenUp-regeling van start

2 september 2024

In de OpenUp-regeling werkt de Radboud Universiteit per 1 september samen met 23 andere Nederlandse onderwijsinstellingen. Doel is om het delen en hergebruik van zelfontwikkelde, digitale leermaterialen verder te stimuleren. ‘We hoeven zelf niet alles opnieuw uit te vinden.’

lees meer

Aanwezigheidsregistratie via Academy Attendance in de bachelors GNK en BMW

20 augustus 2024

Vanaf september 2024 zal in de bachelor Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen het bijhouden van aanwezigheid van studenten voor het verplichte onderwijs plaatsvinden middels een digitaal systeem: 'Academy Attendance'. 

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet