Onderwijs Doelgroepen Docenten en begeleiders Nieuws Workshop: Onsamenhangende werkstukken vol met fouten

18 oktober 2023

Radboud in’to Languages kan deze workshop voor groepen docenten van een vakgroep of opleiding kosteloos verzorgen dankzij het taalbeleidbudget van het college van bestuur.

Feedback op schrijfproducten van je studenten

Stoor je je soms aan gebreken in de teksten van studenten? Heb je het idee dat het nakijken van moeilijk leesbare stukken je meer tijd kost dan nodig? Twijfel je of het je taak is om als docent feedback te geven op tekstkwaliteit? Dan kan The Write Space je werk uit handen nemen!
In deze workshop leer je hoe je effectieve feedback kunt geven op schrijfproducten. Je hebt ook de mogelijkheid om met collega’s te spreken over het belang van taal in een werkstuk en te ervaren hoe een ieder dat aspect meeweegt in de beoordeling.
Ook laten we zien hoe studenten via de online modules van The Write Space zelfstandig hun schrijfvaardigheid kunnen verbeteren.

Aantal deelnemers: minimaal 10 - maximaal 20.
Taal: Deze workshop verzorgen we zowel in het Nederlands als Engels.
Tijdstip: in overleg met de opleiding
Tijd: 1,5 uur, kan eventueel als lunchbijeenkomst
Locatie: Opleiding/faculteit reserveert een ruimte
Meer informatie: Neem voor meer informatie en concrete planning contact op met Franke Teunisse, projectleider Taalbeleid van Radboud in’to Languages, T: +31 (0)6 – 43370791 | franke.teunisse@ru.nl
 

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet