Onderwijs Doelgroepen Docenten en begeleiders Nieuws 5 oktober: World Teachers' Day

3 oktober 2022

Onderwijs is een belangrijke factor in de maatschappij. De professionals van morgen worden opgeleid. Daarom vieren we op 5 oktober World Teachers' Day | UNESCO. Om extra aandacht en waardering te schenken aan onze docenten die zich naast hun medische werkzaamheden bezighouden met onderwijs! Docenten bedankt!

Op 5 oktober organiseert Radboud Reflects in samenwerking met de Radboud University en het programma Erkennen & Waarderen een debat voor alle enthousiaste docenten.

Debat: onderwijs voor de volgende generatie

Cultuurwetenschapper en docent Edwin van Meerkerk en docent Rechtsgeleerdheid Sandra Arntz gaan het gesprek aan over wat er nodig is om het onderwijs van de volgende generatie op een goede manier te waarderen. Wil je daar bij zijn? Kom dan op 5 oktober van 12.30 – 13.15 naar het debat in het Collegezalencomplex en praat mee!

Meld je gratis aan via Radboud Reflects.

Meer dan 30 workshops voor docenten

Het thema van World Teachers' Day 2022 is ‘De transformatie van onderwijs begint bij leraren’. Ben jij een docent van het Radboudumc? En wil je leren hoe je een onderwijsontwerp maakt, hoe je meer interactie creĆ«ert of hoe je gametechnieken toepast binnen je onderwijs? Neem dan eens een kijkje in ‘onze keuken’ en bekijk de De Menukaart met bijna 30 verschillende workshops!

Heb je een gerichte leervraag? Informeer naar onze mogelijkheden voor een cursus op maat. Samen hopen wij een bijdrage te leveren aan de transformatie van het onderwijs!

‘Never stop learning, because life never stops teaching!’

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet