Over verpleegkundige vervolgopleidingen

Ben je een zorgprofessional en heb je behoefte aan meer verdieping in je beroepsuitoefening? De Radboudumc Health Academy verzorgt een groot aantal vervolgonderwijsprogramma's. We bieden de meest uiteenlopende specialisaties en onderwerpen aan.

Onze studenten komen uit het hele land! Je krijgt meestal via de zorginstelling waar je werkt gelegenheid om de scholing te volgen, zeker bij scholingen die verplicht zijn om aan de kwalificatie-eisen te voldoen. Maar je kunt ook op eigen gelegenheid meedoen aan (een deel van) een onderwijsprogramma.

Je brengt je kennis, inzicht of vaardigheden op een hoger niveau, zodat je straks nog betere kwaliteit levert in de zorg aan je patiënten.
Onderwijs Alle scholingen Verpleegkundige vervolgopleidingen

Over verpleegkundige vervolgopleidingen

De Radboudumc Health Academy verzorgt een groot aantal (verpleegkundige) vervolgopleidingen, waaronder 13 door het CZO erkende opleidingen. Onze studenten komen uit het hele land! lees meer

Roosters en scholingen Zorgopleidingen Vervolgonderwijs

Je vindt hier de roosters van alle vervolgopleidingen (op alfabet).

lees meer

Roosters en scholingen Zorgopleidingen Vervolgonderwijs

Bekijk hier de roosters:Prijzen en overzicht Vervolg­opleidingen


Onderwijs­locaties

Lessen voor het verpleegkundig vervolgonderwijs worden gegeven op de Gerard van Swietenlaan 2 en in het Studiecentrum Geert Grooteplein Noord 2, Nijmegen. Op je rooster staat vermeld waar je moet zijn.

Brightspace

Brightspace is de digitale leeromgeving van de Radboudumc Health Academy. lees meer

Brightspace

Inloggegevens Brightspace


De studenten die met een vervolgopleiding starten vanaf september 2018 krijgen een inlogaccount voor de digitale leeromgeving Brightspace. Het systeem wordt momenteel ingericht en zodra jouw opleiding op Brightspace staat, ontvang je daarvoor de inloggegevens van ons.

In Brightspace (= digitale leeromgeving) vind je informatie over de lesinhoud en het overzicht voor de benodigde literatuur. In de Online Leeromgeving tref je alle overige informatie rondom je opleiding aan.


Masterclass toetsen in de praktijk en E-portfolio

Masterclass: Hoe toets ik in de praktijk? En hoe werkt het E-portfolio?

Ben je werkbegeleider of leerprocesbegeleider en ga je verpleegkundigen die een opleiding volgen aan de Radboudumc Health Academy (RHA) begeleiden en beoordelen in de praktijk dan is deze masterclass iets voor jou. Tijdens deze masterclass wordt uitgelegd hoe het programma van toetsing in de praktijk gehanteerd wordt en aan welke eisen er voldaan moet worden. Tevens bespreken we wat er van jou als begeleider verwacht wordt, wat jij van de student mag verwachten en hoe, door gebruik te maken van het opleidingsportfolio, de student aan het einde van de opleiding kan laten zien te hebben voldaan aan de eisen om de praktijkopleiding te kunnen afronden. De werkwijze van dit portfolio zal aan de hand van een demonstratie uitgebreid besproken worden.

De volgende Masterclass is nog niet gepland, zodra de datum bekend is wordt deze vermeld.

Deelname aan deze Masterclass is kosteloos. De Masterclass wordt online gegeven via de Virtual Classroom. Opgave hiervoor kan door een mail te sturen aan: vervolgonderwijs.rha@radboudumc.nl. Daarna ontvang je een bevestiging.


Overige informatie

Als je start met een vervolgopleiding. lees meer

Overige informatie

Lees hier wat je nog meer moet weten als je start met een vervolgopleidingChecklist

Doen vóór de eerste les. lees meer

Checklist

Doe dit voor je eerste les:


  • Je e-mailadres is je contactadres. Wijzigingen? Mail secretariaatvervolgonderwijs.rha@radboudumc.nl.

  • Medewerkers
  • Intranet