Over het Radboudumc Kwaliteit en veiligheid Meldregeling voor misstanden

Meldregeling misstanden Voorheen Klokkenluidersregeling

Het Radboudumc is verantwoordelijk voor een veilige en integere werkomgeving. Daar doen we ons uiterste best voor. Toch kunnen er dingen gebeuren die niet horen. Meer informatie hierover leest u in de ‘Meldregeling voor misstanden’ (voorheen Klokkeluidersregeling).

Bekijk meldregeling

Ben van den Berg Extern en onafhankelijk vertrouwenspersoon

Ben van den Berg

contactformulier

Melding maken

Melding doen

Iedereen die via het werk in aanraking komt met een misstand in het Radboudumc, kan een melding doen. Dat zullen met name werknemers zijn, maar ook personen die in het Radboudumc hebben gewerkt, of nog gaan werken. Ook zzp’ers, vrijwilligers, stagiairs en personen die vanuit een andere organisatie bij het Radboudumc werken (bijvoorbeeld opdrachtnemer, onderaannemer, samenwerkingspartner of uitzendkracht), kunnen gebruikmaken van deze meldregeling. 

maak melding

Contact met een vertrouwenspersoon

Voordat u een melding doorgeeft, is het ook mogelijk om eerst met een van onze vertrouwensersonen in contact te komen. 

contactformulier

Voor patiënten en bezoekers

Wanneer u als patiĆ«nt of bezoeker een klacht wilt doorgeven, dan kan dit via ons klachtenformulier. Ook kunt u hier vragen stellen en tips doorgeven. 

naar klachtenformulier

Voor oud-werknemers

Ben je oud-werknemer en voel je toch de behoefte om te praten over iets wat je ervaren hebt in de periode dat je bij het Radboudumc werkte, dan kun je nog steeds contact opnemen met de vertrouwenspersoon van het Radboudumc. Heb je ongewenst gedrag zoals pesten, agressie of machtsmisbruik meegemaakt of kwam de patiĆ«ntveiligheid in het geding dan zijn wij er ook nog steeds voor jou.

contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet