Onze missie: to have a significant impact on health and healthcare. 


Wij zijn het Radboudumc

Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. Dat vereist dat we vernieuwen en innoveren, op een persoonsgerichte manier en door samen te werken in onze netwerken.

We richten ons vooral op preventie, zingevende zinnige zorg, duurzaamheid, datagedreven en kunstmatige intelligentie, moleculaire mechanismen van ziekten en nieuwe behandelingen én het opleiden van de professionals van morgen. Wij zijn het Radboudumc.


Wij zijn het Radboudumc

Wat is het Radboudumc?

Het Radboudumc is een universitair medisch centrum voor patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs, gevestigd in Nijmegen. Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormen van gezondheid en gezondheidszorg van de toekomst.


Organisatie en bestuur

Als universitair medisch centrum hebben we drie kernactiviteiten: patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs & opleiding. Met de focus op de samenwerking tussen deze activiteiten werken we aan onze missie: to have a significant impact on health and healthcare.

naar pagina

Strategie

To have a significant impact on health and healthcare. Het Radboudumc wil vooroplopen in de vorming van een duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. Dat doen we persoonsgericht en innovatief en door samen te werken in netwerken.

naar pagina

Samenwerking

We zijn overtuigd van de kracht van duurzame samenwerking en netwerkvorming. Samen met onze partners in zorg, onderwijs, onderzoek, openbaar bestuur, bedrijven en regio investeren we in zorg en gezondheid. Zoals met Maastricht UMC+, in de Academische Alliantie.

naar pagina

Verdiepend en inspirerend


Geschiedenis van het Radboudumc

De Radboud Stichting opent in 1956 het academisch ziekenhuis in Nijmegen: het Sint Radboud Ziekenhuis. Hier volgen de studenten van de medische faculteit praktijkonderwijs.

naar pagina

Podcasts van en met Radboudumc

Regelmatig zijn onze medewerkers te gast in of maken zij zelf een podcast. Luister mee, er is veel te vertellen over wat er in ons UMC gebeurt.

naar pagina

Radbode personeelsmagazine

Radbode biedt achtergronden, meningen en ontwikkelingen, persoonlijke verhalen en gaat discussies niet uit de weg. Voor en over onze medewerkers, uit alle hoeken in huis. 

naar pagina

Goede doelen Radboud Fonds

Al ons onderzoek begint bij mensen met een hart voor onze zorgprofessionals, patiënten en het onderzoek in het Radboudumc. 

naar pagina

Ontwikkeling van onze campus

Een herordening van de complete campus waarin zorg, onderwijs en onderzoek een plek hebben én met elkaar verbonden zijn.

naar pagina

Kunst

Kunst kan duiden, troosten, en ogen openen. Kunst om ons heen draagt bij aan het welbevinden van onze patiënten, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers.

naar pagina


Identificatiegegevens en BTW-nummers

Rechtspersoon

Stichting Radboud universitair medisch centrum

Adres

Postbus 9101

6500 HB Nijmegen

Telefoon

024-361 11 11

NZa-nummer

categorie 20, nummer 700

Nummer Kamer van Koophandel

80262783 

BTW-nummers

BTW-nummer: 861608884B01
BTW-identificatienummer: NL861608884B01

Werken bij Radboudumc

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken?

lees meer

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken? Doe mee. Maak het verschil. 

Bij ons is alles teamwork. Elk hoofd, elk hart doet mee. Dat zie en voel je als je bij ons binnenkomt. Aan onze oprechte aandacht voor de patiënt en voor elkaar. We kijken naar morgen en zien dat de zorg slimmer, beter en duurzamer kan én moet. Van het inzetten van artificial intelligence tot het opleiden van topprofessionals. Van toekomstbestendige zorg tot het voorkomen van ziekte. Kijk jij met ons mee vooruit? Wat je functie ook is, jij verandert de zorg, vandaag en morgen.

Bekijk onze vacatures

  • Medewerkers
  • Intranet