Radboudumc en partners Aiosyn geselecteerd als finalist voor OostNL's Startversneller

18 oktober 2022

De 6 finalisten van de verkiezing Starter met impact Oost-Nederland 2022 zijn bekend. Vanaf 14 oktober kan iedereen (één keer) zijn stem uitbrengen op zijn/haar favoriete innovatieve duurzame ondernemer. De winnaars maken we 18 november 2022 bekend tijdens een feestelijke bijeenkomst.

De Startversneller en Oost NL organiseren deze verkiezing in samenwerking met de provincies Overijssel en Gelderland. Deze verkiezing is voor startende ondernemers (niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KVK) die met het oog op een duurzame toekomst ondernemen.

De finalisten

De Gelderse finalisten zijn (op alfabetische volgorde):

  • Aiosyn van Patrick de Boer (Nijmegen)
  • Purgatoria van Frans Durieux (Veessen)
  • Trash'ure Taarten van Jeanne van Ittersum (Nijmegen)

De Overijsselse finalisten zijn:

  • DuSpot van Mart Mensink (Enschede)
  • Fennenoord van Rob Korten (Deventer)
  • Impactboerderij van Ellen Temmink (Haaksbergen)

Stem ook

Stemmen kan tot en met 17 november 2022, 12.00 uur. Dit kan op Stemformulier Starter met Impact Oost-Nederland 2022.

Bron: Finalisten bekend verkiezing Starter met impact Oost-Nederland 2022

Meer nieuws


Thirona haalt €7,5 miljoen aan nieuwe financiering op

14 september 2023

Nijmegen, Nederland (11 september 2023) - Thirona, een wereldwijd bedrijf gespecialiseerd in geavanceerde analyse van thorax CT-beelden met kunstmatige intelligentie en Radboudumc spin-off, is verheugd om de succesvolle afronding van haar nieuwe investering aan te kondigen.

lees meer

Thirona bekroond met EIC-subsidie

30 juni 2023

Na de tweede EIC Accelerator cut-off van 2023 in maart is Thirona geselecteerd voor financiering door de European Innovation Council (EIC).

lees meer

Het startup ecosysteem in Nijmegen een boost geven!

22 juni 2023

TechleapNL, Radboud Universiteit, Radboudumc en de gemeente Nijmegen organiseerden een succesvol evenement waar innovatieve health en high-tech startups hun visie deelden op de uitdagingen en kansen voor het lokale startup ecosysteem.

lees meer

Maak kennis met: Healthy Ideas, Healthy Returns

2 juni 2023

Heb jij een gouden idee om de zorg te verbeteren, maar niet de middelen om het te realiseren? Ontdek Healthy Ideas, Healthy Returns: een publiek-privaat netwerk in de Benelux dat kansen biedt voor investeringen en bedrijfsvoorstellen op het vlak van zorg.

lees meer

Aiosyn haalt 2 miljoen euro op om AI-gestuurde algoritmen te ontwikkelen om pathologen te ondersteunen bij klinische diagnostiek

21 december 2022

Nijmegen, Nederland - Aiosyn ontwikkelt een diagnostisch platform dat kunstmatige intelligentie gebruikt om pathologen te ondersteunen met nauwkeurigere en efficiëntere klinische diagnostiek.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet