Radboudumc en partners Help mee met Cell4Pharma

21 december 2022

We moeten toewerken naar een toekomst waarin de "organ on a chip"-technologie het menselijk lichaam nauwkeuriger nabootst dan een dier ooit zou kunnen. Want meer dan 110 miljoen dieren worden gebruikt in experimenten om nieuwe medicijnen te ontwikkelen. Orgaan voor orgaan zullen we betere alternatieven moeten ontwikkelen dan de experimenten die nu op dieren worden gedaan.

Onze spin-off Cell4Pharma richt zich op het ontwikkelen van een model dat de menselijke nier nauwkeuriger nabootst dan elk ander dierlijk experiment op de markt.

Grijp deze kans om deel uit te maken van hun missie en investeerder te worden.

Bekijk hun crowdfunding pagina op Symbid hier: http://www.symbid.nl/projects/427

Meer nieuws


Radboudumc Investment Day opnieuw druk bezocht

16 oktober 2023

Op 12 oktober vond voor de derde keer de Radboudumc Investment Day plaats. Wetenschappers, ondernemers en investeerders uit de life sciences & health sector kwamen bij elkaar in het Radboudumc Experience Center om kennis uit te wisselen, te netwerken en te praten over nieuwe samenwerkingen.

lees meer

Soteria Medical BV kondigt samenwerking aan met ALLEAD

27 juli 2023

Radboudumc spin-off Soteria Medical BV kondigt samenwerking aan met ALLEAD.

lees meer

Take Off 2 financiering van NWO voor Predica Diagnostics

30 juni 2023

Predica Diagnostics heeft de Take Off 2 financiering binnengehaald om de ontwikkeling van hun baarmoederhals (pre)kanker voorspellingstest te versnellen.

lees meer

Het startup ecosysteem in Nijmegen een boost geven!

22 juni 2023

TechleapNL, Radboud Universiteit, Radboudumc en de gemeente Nijmegen organiseerden een succesvol evenement waar innovatieve health en high-tech startups hun visie deelden op de uitdagingen en kansen voor het lokale startup ecosysteem.

lees meer

Maak kennis met: Healthy Ideas, Healthy Returns

2 juni 2023

Heb jij een gouden idee om de zorg te verbeteren, maar niet de middelen om het te realiseren? Ontdek Healthy Ideas, Healthy Returns: een publiek-privaat netwerk in de Benelux dat kansen biedt voor investeringen en bedrijfsvoorstellen op het vlak van zorg.

lees meer

Cell4Pharma sluit met succes grote financieringsronde

25 mei 2023

Radboudumc spin-off Cell4Pharma heeft met succes een grote financieringsronde afgesloten. Dit is een belangrijke mijlpaal in hun reis naar de ontwikkeling van ciPTEC.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet