Radboudumc en partners Help mee met Cell4Pharma

21 december 2022

We moeten toewerken naar een toekomst waarin de "organ on a chip"-technologie het menselijk lichaam nauwkeuriger nabootst dan een dier ooit zou kunnen. Want meer dan 110 miljoen dieren worden gebruikt in experimenten om nieuwe medicijnen te ontwikkelen. Orgaan voor orgaan zullen we betere alternatieven moeten ontwikkelen dan de experimenten die nu op dieren worden gedaan.

Onze spin-off Cell4Pharma richt zich op het ontwikkelen van een model dat de menselijke nier nauwkeuriger nabootst dan elk ander dierlijk experiment op de markt.

Grijp deze kans om deel uit te maken van hun missie en investeerder te worden.

Bekijk hun crowdfunding pagina op Symbid hier: http://www.symbid.nl/projects/427

Meer nieuws


Maak kennis met: Healthy Ideas, Healthy Returns

2 juni 2023

Heb jij een gouden idee om de zorg te verbeteren, maar niet de middelen om het te realiseren? Ontdek Healthy Ideas, Healthy Returns: een publiek-privaat netwerk in de Benelux dat kansen biedt voor investeringen en bedrijfsvoorstellen op het vlak van zorg.

lees meer

Cell4Pharma sluit met succes grote financieringsronde

25 mei 2023

Radboudumc spin-off Cell4Pharma heeft met succes een grote financieringsronde afgesloten. Dit is een belangrijke mijlpaal in hun reis naar de ontwikkeling van ciPTEC.

lees meer

Kick-off samenwerking 3D-geprinte orthesen met Spentys en atum3D

9 februari 2023

atum3D en Spentys gaven in het Radboudumc een workshop over 3D-geprinte orthesen, een baanbrekende ontwikkeling mogelijk gemaakt door de samenwerking met onze afdeling Chirurgie - Trauma Unit en 3D lab.

lees meer

Vacature: Program Manager Health Incubator bij SMB

17 januari 2023

Science Meets Business (SMB) zoekt een communitybouwer om de incubator te beheren en uit te breiden, en de relaties met stakeholders te onderhouden.

lees meer

Enzyre sluit Serie A-financieringsronde van €12 miljoen af voor baanbrekend diagnostisch technologieplatform voor hemofiliepatiënten

2 november 2022

Enzyre kondigt aan dat het €12 miljoen heeft opgehaald in een Serie A-financiering geleid door nieuwe investeerder, Oost NL, met deelname van i&i Biotech Fund, Demcon Investment, Takeda Ventures en Novalis Biotech. Een deel van de financiering is een Innovatiekrediet van de Nederlandse...

lees meer

Terugblik op de Radboudumc Investment Day

7 oktober 2022

Op 5 oktober kwamen meer dan 100 wetenschappers, investeerders en ondernemers samen op de tweede Radboudumc Investment Day, gezamenlijk georganiseerd door Radboudumc, Oost NL en Briskr.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet