Partners Nieuws Help mee met Cell4Pharma

21 december 2022

We moeten toewerken naar een toekomst waarin de "organ on a chip"-technologie het menselijk lichaam nauwkeuriger nabootst dan een dier ooit zou kunnen. Want meer dan 110 miljoen dieren worden gebruikt in experimenten om nieuwe medicijnen te ontwikkelen. Orgaan voor orgaan zullen we betere alternatieven moeten ontwikkelen dan de experimenten die nu op dieren worden gedaan.

Onze spin-off Cell4Pharma richt zich op het ontwikkelen van een model dat de menselijke nier nauwkeuriger nabootst dan elk ander dierlijk experiment op de markt.

Grijp deze kans om deel uit te maken van hun missie en investeerder te worden.

Bekijk hun crowdfunding pagina op Symbid hier: http://www.symbid.nl/projects/427

Meer nieuws


Vacature: Program Manager Health Incubator bij SMB

17 januari 2023

Science Meets Business (SMB) zoekt een communitybouwer om de incubator te beheren en uit te breiden, en de relaties met stakeholders te onderhouden.

lees meer

Enzyre sluit Serie A-financieringsronde van €12 miljoen af voor baanbrekend diagnostisch technologieplatform voor hemofiliepatiënten

2 november 2022

Enzyre kondigt aan dat het €12 miljoen heeft opgehaald in een Serie A-financiering geleid door nieuwe investeerder, Oost NL, met deelname van i&i Biotech Fund, Demcon Investment, Takeda Ventures en Novalis Biotech. Een deel van de financiering is een Innovatiekrediet van de Nederlandse overheid.

lees meer

Terugblik op de Radboudumc Investment Day

7 oktober 2022

Op 5 oktober kwamen meer dan 100 wetenschappers, investeerders en ondernemers samen op de tweede Radboudumc Investment Day, gezamenlijk georganiseerd door Radboudumc, Oost NL en Briskr.

lees meer

SPL Medical kondigt samenwerking aan met NanoEcho voor toepassing van Ferrotran® (Ferumoxtran) voor Ultrasone detectie van Lymfekliermetastasen

30 september 2022

SPL medical en NanoEcho hebben een intentieverklaring getekend en zijn een samenwerking gestart op het gebied van regulerend partnerschap en levering voor SPL medical eigen ijzergebaseerde nanodeeltje Ferrotran® (Ferumoxtran) product en platform.

lees meer

Vacature: Digital Health Innovator

30 september 2022

Ben je een innovator? Wil je bouwen aan toekomstbestendige zorg? Wij maken graag kennis met je.

lees meer

Radboudumc tekent samenwerkingsovereenkomst met Terumo Europe N.V.

3 juni 2022 De partijen hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend. Ze gaan samen bestaande behandelingen voor kankerpatiënten verbeteren en nieuwe, gepersonaliseerde therapieën ontwikkelen. Daarbij staat het gebruik van holmium-166 microsferen, kleine radioactieve bolletjes, centraal. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet