Radboudumc en partners Vacature: Program Manager Health Incubator

17 januari 2023

Science Meets Business (SMB) zoekt een communitybouwer om de incubator te beheren en uit te breiden, en de relaties met stakeholders te onderhouden. Bekijk de vacature op: Vacature - Programmamanager Health Incubator - Radboudumc.

Meer nieuws


Radboudumc en ATRO Medical starten onderzoek naar AI-gegenereerde kunstmeniscus

1 juli 2024

Het Orthopaedic Research Lab van het Radboudumc start een nieuw project met ATRO Medical: 3D-Printed PCU meniscus Prosthesis.

lees meer

Radboudumc Investment Day opnieuw druk bezocht

16 oktober 2023

Op 12 oktober vond voor de derde keer de Radboudumc Investment Day plaats. Wetenschappers, ondernemers en investeerders uit de life sciences & health sector kwamen bij elkaar in het Radboudumc Experience Center om kennis uit te wisselen, te netwerken en te praten over nieuwe samenwerkingen.

lees meer

Soteria Medical BV kondigt samenwerking aan met ALLEAD

27 juli 2023

Radboudumc spin-off Soteria Medical BV kondigt samenwerking aan met ALLEAD.

lees meer

Take Off 2 financiering van NWO voor Predica Diagnostics

30 juni 2023

Predica Diagnostics heeft de Take Off 2 financiering binnengehaald om de ontwikkeling van hun baarmoederhals (pre)kanker voorspellingstest te versnellen.

lees meer

Het startup ecosysteem in Nijmegen een boost geven!

22 juni 2023

TechleapNL, Radboud Universiteit, Radboudumc en de gemeente Nijmegen organiseerden een succesvol evenement waar innovatieve health en high-tech startups hun visie deelden op de uitdagingen en kansen voor het lokale startup ecosysteem.

lees meer

Maak kennis met: Healthy Ideas, Healthy Returns

2 juni 2023

Heb jij een gouden idee om de zorg te verbeteren, maar niet de middelen om het te realiseren? Ontdek Healthy Ideas, Healthy Returns: een publiek-privaat netwerk in de Benelux dat kansen biedt voor investeringen en bedrijfsvoorstellen op het vlak van zorg.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet