Patiƫntenzorg Aandoeningen Ziekte van Parkinson

Zorg voor Parkinson is een samenwerking tussen ziekenhuizen en zorgverleners in uw regio. Samen willen wij ervoor zorgen dat mensen met parkinson en hun naasten de beste zorg en begeleiding krijgen. Radboudumc is hier ook bij aangesloten. Door de samenwerking kan de zorg nog verder worden ontwikkeld en verbeterd. Zorg voor Parkinson is er voor iedereen in de regio met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme, hun naasten en zorgverleners.

Wat betekent dit voor u?

Zorg voor Parkinson biedt u en uw naasten een betrouwbare bron van informatie en ondersteuning op het gebied van parkinson. Op de website www.zorgvoorparkinson.nl leest u hierover meer. Zorg voor Parkinson neemt niet uw behandeling over, die blijft u gewoon krijgen in uw vertrouwde ziekenhuis bij uw eigen neuroloog en verpleegkundige. Zorg voor Parkinson is een aanvulling daarop.

Servicepunt

Onderdeel van Zorg voor Parkinson is het regionale Servicepunt. Hier kunt u algemene vragen stellen op het gebied van zorg en welzijn rondom parkinson. Bijvoorbeeld vragen over hulpmiddelen, mantelzorg of zorgverleners in de regio. Het Servicepunt is niet bedoeld voor medische vragen over uw behandeling, die kunt u aan ons stellen.

  • Het Servicepunt is telefonisch bereikbaar op 088 – 118 0400 van maandag tot en met donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur. U kunt uw vraag ook stellen via www.zorgvoorparkinson.nl/servicepunt. Medewerkers van het Servicepunt geven direct antwoord op uw vraag of verwijzen u door.

Meer informatie

Op www.zorgvoorparkinson leest u meer informatie en kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Zorg voor Parkinson.

  • Medewerkers
  • Intranet