Over het SOA-spreekuur

Het SOA-spreekuur vindt plaats op dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur op de polikliniek Dermatologie. SOA staat voor seksueel overdraagbare aandoening.

Contact

Polikliniek Dermatologie
ma t/m vrij van 8.00-17.00 uur

Bij spoed buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen hoort u een antwoordapparaat met informatie over de bereikbaarheid.
(024) 361 32 80

Aanmelden voor het spreekuur

U kunt zich aanmelden voor het SOA-spreekuur van het Radboudumc met een verwijzing van uw huisarts of specialist. Als u geen verwijzing heeft kunt u voor het maken van een afspraak, telefonisch contact opnemen met de GGD. Telefoonnummer: (024) 329 71 20.

Uw afspraak

De verpleegkundige vraagt u, in verband met u privacy, altijd binnen zonder uw partner. Na het bespreken van uw klachten, onderzoekt de arts u. Ook neemt hij of zij eventueel kweken af. Afhankelijk van het risico dat u heeft gelopen, besluit de arts in overleg met u om meer onderzoek te doen.

Uitslag en behandeling

Naar aanleiding van de uitslag van de onderzoeken stelt de arts u een behandeling voor. Als dit nodig is start deze meteen. De behandeling kan bestaan uit tabletten of injecties. lees meer

Uitslag en behandeling

Naar aanleiding van de uitslag van de onderzoeken stelt de arts u een behandeling voor. Als dit nodig is start deze meteen. De behandeling kan bestaan uit tabletten of injecties.

De uitslag van de kweken is na twee weken bekend. In overleg met de arts krijgt u deze uitslag telefonisch of tijdens een controle-afspraak te horen.

Begeleiding

Soms blijkt uit een gesprek dat er sprake is van dieper liggende problemen waarbij begeleiding nodig is. In overleg met u zal de arts u dan naar een hulpverlenende instantie doorverwijzen.

Vertrouwelijk­heid

We behandelen uw informatie altjid vertrouwelijk. Respect, begrip en aandacht voor uw seksualiteitsbeleving van welke aard dan ook, staan voorop.

Naar uw afspraak polikliniek Dermatologie

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: A
Verdieping: 1
Route: 678 naar Plein A1 Oost

bekijk route

Naar uw afspraak polikliniek Dermatologie

Bezoekadres

Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw A , Verdieping 1 en volg route 678 naar Plein A1 Oost
  • Medewerkers
  • Intranet