Over de Fracturenpolikliniek

In verband met een botbreuk, luxatie of kneuzing heeft u een afspraak op de Fracturenpolikliniek van de afdeling Heelkunde / Orthopedie van het Radboudumc. lees meer

Over de Fracturenpolikliniek

In verband met een botbreuk, luxatie of kneuzing heeft u een afspraak op de Fracturenpolikliniek van de afdeling Heelkunde / Orthopedie van het Radboudumc.

Het behandelteam van dit spreekuur bestaat uit een verpleegkundig specialist traumachirurgie, een arts en een gipsverbandmeester. Daarnaast heeft een superviserend staflid “achterwacht”. Dit betekent dat hij of zij als het nodig is kan worden geraadpleegd.

Contact

Polikliniek Fracturen

(024) 361 38 08

Uw afspraak

Het spreekuur vindt plaats op de Gipskamer van het Radboudumc. Deze locatie vindt u door vanaf de hoofdingang routenummer 725, Poliplein C0 te volgen. Als het nodig is maken we tijdens uw bezoek een vervolgafspraak. lees meer

Uw afspraak

Het spreekuur vindt plaats op de Gipskamer van het Radboudumc. Deze locatie vindt u door vanaf de hoofdingang routenummer 725, Poliplein C0 te volgen. U kunt zich daar bij de aanmeldzuil aanmelden door de barcode op uw afsprakenbrief te scannen. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Ook als u eerst een röntgenfoto moet laten maken, meldt u zich eerst op het poliplein bij de aanmeldzuil. Via de fracturenpoli krijgt u de aanvraag voor de röntgenfoto. Daarna gaat u naar de afdeling Radiologie, routenummer 780.
 
Ondanks dat we werken met een afsprakensysteem bestaat toch de mogelijkheid dat u even moet wachten. Wij doen ons uiterste best om de wachttijd te beperken. Als het nodig is maken we tijdens uw bezoek een vervolgafspraak. Als u verwezen bent via uw huisarts of een ander ziekenhuis, wilt u dan zo vriendelijk zijn de gegevens (brief en/of röntgenfoto’s) mee te nemen naar het spreekuur?

Verhindering

Wij vragen u op tijd te bellen als u verhinderd bent of als u de afspraak wilt afzeggen, omdat u geen klachten meer heeft. U kunt bellen met de administratie van polikliniek Heelkunde: (024) 361 38 08 of polikliniek Orthopedie: (024) 361 44 71. Dit hangt af van met wie u een afspraak heeft, de chirurg heelkunde of de orthopeed.

Contact gipskamer

Heeft u vragen, of problemen met het gips dan kunt u direct met de Gipskamer bellen: (024) 361 52 43.

Naar uw afspraak adres en route

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: C
Verdieping: 0
Route: 720, poliplein C0

bekijk route

Naar uw afspraak adres en route

Bezoekadres

Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw C, Verdieping 0 en volg route 720, poliplein C0

Gipskamer

In de gipskamer behandelen de gipsverbandmeesters diverse aandoeningen aan het bewegingsapparaat.

lees meer

Afdeling Heelkunde

De afdeling Heelkunde behandelt patiënten met een groot aantal ziektebeelden. U kunt bij ons terecht voor zeer complexe én voor relatief kleine chirurgische ingrepen.

lees meer

Afdeling Orthopedie

Orthopedie is een chirurgisch specialisme. Wij behandelen aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Dit doen we met of zonder operatie. Orthopedie behandelt patiënten met bijvoorbeeld slijtage van het heup- of kniegewricht, artrose, botkanker of een dwarslaesie.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet