Over de polikliniek Nierstenen

Heeft u klachten die wijzen op een niersteen? Bijvoorbeeld (koliek)pijn in de rug of bloed in de urine? Dan kunt u terecht bij onze polikliniek. lees meer

Over de polikliniek Nierstenen

Heeft u klachten die wijzen op een niersteen? Bijvoorbeeld (koliek)pijn in de rug of bloed in de urine? Vaak is niersteenvergruizing mogelijk. Als u niet zwanger bent en geen bloedverdunnende middelen gebruikt, kan onderzoek en vergruizing op één dag plaatsvinden. Vraag uw (huis)arts om een verwijzing.

Contact

Polikliniek Urologie

(024) 361 38 03

Behandeling Niersteen­vergruizer

Om nierstenen te vergruizen gebruiken we een niersteenvergruizer. Dit apparaat wekt met geluidsgolven energie op. Door deze energie op de niersteen te richten, komen er barstjes in de steen. De steen valt binnen een paar dagen uit elkaar. lees meer

Naar uw afspraak adres en route

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: C
Verdieping: 0
Route: 725

bekijk route

Naar uw afspraak adres en route

Bezoekadres

Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw C, Verdieping 0 en volg route 725

Afdeling Urologie

De specialisten van de afdeling Urologie onderzoeken en behandelen patiënten met aandoeningen aan de nieren, urinewegen of geslachtsorganen.

lees meer

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet