Personen Bas Bredie

Profiel

dr. Bas Bredie
BIG-nummer: 59032504901


Functie(s)

  • internist
  • Overig pnil

Researchfunctie

  • medical specialist

Bas Bredie principal clinician

Mede door de inzet van Bas Bredie worden inmiddels op twee afdelingen vitale functies als temperatuur, bloeddruk en hartslag continu gemeten via een kastje op de pols bij de patiënt. lees meer

Bas Bredie principal clinician

Mede door de inzet van Bas Bredie worden inmiddels op twee afdelingen vitale functies als temperatuur, bloeddruk en hartslag continu gemeten via een kastje op de pols bij de patiënt. Deze continue registratie maakt de zorg veiliger. Bas wil het Radboud Centre for Remote Monitoring oprichten, met centrale aansturing vanuit een team voor acute zorg. Binnen 3 jaar kan dit operationeel. Ook wil hij het Referentiecentrum voor Continue Monitoring inrichten op minimaal twee verpleegafdelingen. Dat centrum kan functioneren als best practice, proeftuin voor nieuwe devices en als kenniscentrum voor het netwerk. Als PC gaat hij dit project neerzetten en meer draagvlak creëeren.

Voor deze inspanningen heeft de Raad van Bestuur hem benoemd tot Principal Clinician. Principal Clinician is het predicaat voor zorgverleners die voorlopen in het vernieuwen van de patiëntenzorg en daarmee het voortouw nemen in de ontwikkeling en realisatie van de Radboudvisie.
  • Medewerkers
  • Intranet