Personen Ilse Karnebeek

Profiel

Ilse Karnebeek
BIG-nummer: 09043395330

024-3616600
contact


Over Ilse Karnebeek

Ik werk als verpleegkundig specialist in het Radboudumc Expertisecentrum Spierziekten. Als verpleegkundig specialist begeleid ik patiĆ«nten met verschillende (chronische) spierziekten. Mijn belangrijkste aandachtgebied is de zorg voor patiĆ«nten met myotone dystrofie type 1, myotone dystrofie type 2 en FSHD. Voor hen ben ik een aanspreekpunt, maar ook voor mantelzorgers en betrokken zorgverleners. 

In het Radboudumc Expertisecentrum Spierziekten worden jaarlijks 1.500 kinderen en volwassenen gezien met allerlei spierziekten, ook wel neuromusculaire aandoeningen genoemd. Er zijn meer dan 600 verschillende spierziekten, en in Nederland hebben meer dan 200.000 mensen een spierziekte. Wij zijn zowel gespecialiseerd in een aantal veelvoorkomende als in een aantal minder bekende spierziekten, en maken deel uit van de (inter)nationale expertisecentra voor deze aandoeningen.Functie(s)

  • verpleegkundig specialist

Nevenfuncties

  • Ik ben, samen met Jan Groothuis-revalidatiearts, Zorgprogramma Leider van het Radboudumc Expertisecentrum Spierziekten.

Social media


Expertise

  • Myotone dystrofie type 1
  • Medewerkers
  • Intranet