Personen Mallory Woiski

Opleiding en loopbaan

  • 1997 Artsexamen (Rijks Universiteit Leiden)
  • 2001 Opleiding tot gynaecoloog (JBZ in Den Bosch, Radboudumc en CWZ)
  • 2006 Sub-specialisatie verloskunde (fellow perinatologie, Radboudumc)
  • 2008 Werkzaam als Perinatoloog met aandachtsgebied prenatale diagnostiek en therapie en de acute verloskunde (Radboudumc)
  • 2008 Promotie onderzoek naar de kwaliteit van zorg rond bloedverlies na de bevalling:
  • Fluxim studie; Hemorrhagia postpartum: an implementation study on the NVOG guidelines and MOET instructions http://www.studies-obsgyn.nl/fluxim

Contact

dr. Mallory Woiski

(024) 361 47 88


Over haar werk als Gynaecoloog

'Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk en prijs mezelf gelukkig te kunnen zeggen dat mijn werk ook mijn hobby is. Het arts zijn en iets te kunnen betekenen voor de mens is mij op het lijf geschreven. Tijdens mijn co-schappen vond ik alle specialismen interessant, maar de co-schap gynaecogie versloeg alles. De band die je in een korte tijd opbouwt met je patiënt doordat je op een zeer speciaal moment getuige mag zijn van een van de meest belangrijke momenten uit hun leven is erg bijzonder. Het streven naar een goede en tevreden afloop met aandacht voor de wensen van de patiënt is voor mij maar ook voor het hele team op de verloskunde een vanzelfsprekendheid. Dat geldt ook voor diegene waarbij de zwangerschap toch anders verloopt. Hierbij is begeleiding op maat des te belangrijker waarbij er aandacht moet zijn voor verdriet maar ook voor hoop en toekomst.
Veilige vriendelijke verloskunde is ons motto en dat bereik je met een enthousiast en toegewijd team waarbij u als patiënt ook onderdeel van bent.'

Verloskunde

De afdeling Verloskunde wil graag een betrouwbare partner zijn en je zo veilig, vriendelijk en persoonlijk mogelijk begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

lees meer