Radboudumc

print
Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Onze missie is: to have a significant impact on healthcare. De patiënt en zijn kwaliteit van leven vormen hierbij ons uitgangspunt. Al onze inspanningen zijn er steeds op gericht om tot verbetering en vernieuwing te komen. Patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs gaan hierbij hand in hand.

Aura van Esch

"Verbeteren geeft energie!"

Aura van Esch,
MDL-arts

Stefanie van den Bosch

"Je krijgt als AIOS zoveel kansen"

Stefanie van den Bosch,
AIOS

 

Gerrie van Dongen

"Ruimte voor eigen initiatief"

Gerrie van Dongen,
Verpleegkundige Gynaecologie en Urologie

Maak jij het verschil?

Wij zoeken collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en net dat stukje meer te bieden. Onze manier van werken, de Radboud Manier van Werken, speelt een belangrijke rol bij het waarmaken van onze ambities. In het Radboudumc krijg je vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid. De waarden die centraal staan zijn: betrokken zijn, excelleren en samenwerken. Je staat zelf aan het roer van je persoonlijke ontwikkeling. Ons personeelsbeleid en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden faciliteren je hierin.

Wil jij samen met ons het verschil maken? Solliciteer dan bij het Radboudumc.

Radboudumc maakt werk van Participatiewet

Als grootste werkgever in de regio hebben wij de ambitie dat ons medewerkersbestand een afspiegeling van de samenleving is. We werken aan mogelijkheden om mensen met een arbeidsbeperking en/of kwetsbare positie op de arbeidsmarkt de kans te geven hun capaciteiten naar vermogen in te zetten.
Neem voor meer informatie over onze werkwijze contact op met Nory Burgers, adviseur inclusieve arbeidsmarkt, nory.burgers@radboudumc.nl (niet bedoeld voor open sollicitaties)

Deel deze pagina

Deel deze pagina op Facebook

Meeloopdag

Ben jij een gediplomeerd zorgprofessional? Beleef hoe het is om bij ons Radboudumc te werken!