Afdelingen Interne Geneeskunde Vasculaire geneeskunde

Over de sectie vasculaire geneeskunde

De specialisten van Vasculaire Geneeskunde zijn internisten met speciale expertise op het gebied van de diagnostiek, behandeling en het voorkomen van vaatziektes.

lees meer

Over de sectie vasculaire geneeskunde

De sectie Vasculaire Geneeskunde maakt deel uit van de afdeling Interne Geneeskunde. De specialisten van Vasculaire Geneeskunde zijn internisten met speciale expertise op het gebied van de diagnostiek, behandeling en het voorkomen van vaatziektes. Onze aandacht gaat vooral uit naar hoge bloeddruk, vetstofwisselingsstoornissen (verhoogd cholesterol), afwijkingen in de bloedstolling en erfelijke stofwisselingsziektes.

Wij onderzoeken en behandelen patiënten met aandoeningen van de bloedvaten (vooral (slag)aderverkalking) en/of risicofactoren die tot bloedvatziekten kunnen leiden, zoals hoge bloeddruk en vetstofwisselingsstoornissen. Enkele internisten hebben ook specifieke deskundigheid op het gebied van erfelijke stofwisselingsziektes.


Contact

Afdeling Interne Geneeskunde

(024) 361 65 04


Naar uw afspraak

Ingang: Radboud Apotheek (rechts naast hoofdingang)
Route: 433

bekijk route

Naar uw afspraak

Bezoekadres

Interne geneeskunde
Radboud Apotheek (rechts naast hoofdingang)
Geert Grooteplein Zuid 8
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 8
Ga naar binnen bij: Radboud Apotheek (rechts naast hoofdingang)
Volg route 433 (Interne geneeskunde)

Onze werkwijze

We onderzoeken bijna alle patiënten op de polikliniek. Soms is een opname op de verpleegafdeling (EOV) van Interne Geneeskunde nodig.

lees meer

Onze werkwijze

U kunt gezien worden op de afdeling Interne Geneeskunde na doorverwijzing van uw huisarts of specialist. We onderzoeken bijna alle patiënten op de polikliniek. Soms is een opname op de verpleegafdeling (EOV) van Interne Geneeskunde nodig. Daar kunnen we patiënten uitgebreider onderzoeken of zeer specifiek behandelen. 

Informatie­folders Vasculaire Geneeskunde

Bekijk hier de folders van Vasculaire Geneeskunde.

lees meer

Onze mensen

  • Snel naar