Afdelingen Neurologie Klinische Neurofysiologie
De Klinische Neurofysiologie, ook wel KNF genoemd, is een subafdeling van de polikliniek Neurologie. In het Radboudumc bevindt deze subafdeling zich in het neurologiegebouw op de tweede verdieping.  Heeft u een afspraak voor een onderzoek bij de Klinische Neurofysiologie dan kunt u zich gewoon melden bij de polikliniek neurologie.  Vanuit daar wordt u de weg gewezen naar de Klinische Neurofysiologie.
 

Over de Klinische Neurofysiologie

Klinische neurofysiologie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met het registreren van de functies van de hersenen, zenuwbanen en spieren. De naam Klinische Neurofysiologie wordt vaak afgekort met KNF.

Lees meer

Over de Klinische Neurofysiologie

Het specialisme Klinische Neurofysiologie helpt bij het stellen van een diagnose bij neurologische aandoeningen zoals bewustzijnsstoornissen, bewegingsstoornissen, verlammingen en gevoelsstoornissen. Klinisch neurofysiologen onderzoeken hiervoor de werking en functies van de hersenen, spieren, zenuwen en bloedvaten.

De onderzoeken worden door neurologen in opleiding en/of KNF laboranten onder supervisie van een klinisch neurofysioloog  uitgevoerd.  De laboranten verrichten een deel van de onderzoeken zelfstandig en assisteren de neurologen van de afdeling KNF bij diverse andere onderzoeken. Alle resultaten van uw onderzoek worden door de klinisch neurofysioloog beoordeeld.

Contact

Polikliniek Neurologie
Bereikbaar van 8.00-17.00 uur

(024) 361 66 00
contact

Naar uw afspraak

Ingang: Ingang Oost
Route: 943

bekijk route

Naar uw afspraak

Bezoekadres

wachtruimte 920, 2e verdieping
Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen

Melden: Route 943, Wachtruimte: Route 920 (2e verdieping)

Postadres:
Postbus 9101, HP 943
6500 HB
Nijmegen
 

Routebeschrijving

Reis naar Reinier Postlaan 4
Ga naar binnen bij: Ingang Oost
Volg route 943 (wachtruimte 920, 2e verdieping)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij route 943. Liefst via de aanmeldzuil (check-in balie). Voor vragen kunt u terecht bij de balie van route 943. Na uw aanmelding mag u plaatsnemen in de wachtruimte van route 920 (Klinische Neurofysiologie) op de 2e verdieping. U hoeft zich daar niet nogmaals aan te melden.

Team Klinische Neurofysiologie