Afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde

Over de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde

De afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde houdt zich bezig met beeldvorming en behandeling van diverse aandoeningen.

Expertise­centrum voor MRI Prostaat

Het expertisecentrum voor MRI Prostaat is in 2011 opgericht om topzorg te bieden op het gebied van diagnose van prostaatkanker. naar MRI Prostaat

Controlelijsten Radiologie en Nucleaire Geneeskunde

  • Lever deze lijst ingevuld en ondertekend in voordat u een röntgenonderzoek met een contrastmiddel via het bloedvat heeft.

    open het pdf-bestand


mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Wetenschap­pelijk onderzoek

Onze afdeling houdt zich bezig met wetenschappelijk onderzoek. over ons onderzoek (in English)

Onze onderdelen


Nucleaire Geneeskunde

Nucleaire Geneeskunde voert diagnostisch onderzoek uit met radioactieve stoffen. Daarmee kunnen we diverse afwijkingen en stofwisselingsprocessen zichtbaar maken. Ook behandelen we bepaalde aandoeningen, zoals schildklierkanker, met radioactieve stoffen.

lees meer

Radiologie

Om te kunnen bepalen welke ziekte of aandoening u heeft, wordt vaak gebruik gemaakt van beeldvorming. We gebruiken röntgen (conventioneel en met CT-apparatuur), echografie en kernspinresonantie (MRI). Daarnaast voert de radioloog ook behandelingen uit, vooral angiointerventies.

lees meer

Contact


Contact

Nucleaire Geneeskunde

(024) 361 45 10 (kantooruren 8.30-17.00 uur)
contact

Contact

Afdeling Radiologie

(024) 361 45 25
contact

Ons team