Afdelingen Tandheelkunde Ons onderwijs

Scholing Bachelor Tandheelkunde

Bestudeer aspecten als pathologie, diagnostiek, preventie en behandeling van tandheelkundige afwijkingen bij de patiënt.

lees meer

Scholing Master Tandheelkunde

Ons streven is: met zorg en kennis bijdragen aan gezondheid en levenskwaliteit. Je bekwaamt je in zowel technisch als sociaal opzicht.

lees meer

PAOT bij- en nascholing voor tandartsen (en ander mond­zorgverleners)

Wij organiseren voor tandartsen, mondhygiënistes en tandartsassistenten verschillende vormen van bij- en nascholing Lees meer over PAOT

PAOT Alumnipakket 2024 Er staat weer een mooi alumnipakket klaar voor het nieuwe jaar. Meld je nu aan als Alumni-lid en profiteer mee!

Wanneer je je aanmeldt als Alumni-lid 2024 kun je voor €650,-:

  • De e-learning röntgenupdate voor tandartsen en orthodontisten volgen ter waarde van €95,-. Hiervoor staan 4 bij- en nascholingspunten en 2 KRT-punten, zodat je voldoet aan de verplichte 4 uur bijscholing per 5 jaar volgens de richtlijn radiologie.
  • 4 PAOT Webinars (1 KRT-punt per webinar) volgen in 2024, over wisselende inhoudelijke onderwerpen, ter waarde van €70, per webinar.
  • Deelnemen aan de PAOT Alumnidag op 22 november 2024, locatie Tandheelkunde, ter waarde van €475,-.  

Hoe werkt ons alumnipakket?

Als je je inschrijft als Alumni-lid, geldt dat voor één kalenderjaar. Wil je je lidmaatschap na het kalenderjaar verlengen? Dan dien je je jaarlijks opnieuw in te schrijven. Uiteraard ontvang je een herinneringsmail hierover.

Wanneer kan ik me inschrijven?

Inschrijven als Alumni-lid 2024 kan van 1 december 2023 tot en met juni 2024. Na juni 2024 is het niet meer mogelijk om je in te schrijven als Alumni-lid 2024. Natuurlijk kun je je dan wel nog inschrijven voor de afzonderlijke onderdelen.

Ben je afgestudeerd aan het Radboudumc Tandheelkunde in de periode van 2020 t/m 2023? Dan ontvang je €100,- korting op je Alumni-lidmaatschap. 

Vanaf december 2024 is inschrijven voor het volgende kalenderjaar mogelijk.

Aanmeldlink

 

  • Medewerkers
  • Intranet