Afdelingen Tandheelkunde PAOT Nijmegen

Over PAOT

Post Academisch Onderwijs Tandheelkunde – Radboudumc Health Academy organiseert bij- en nascholingen voor tandartsen (BIG geregistreerd), mondhygiënisten en tandartsassistenten. We staan bekend om kleinschalig onderwijs van hoge kwaliteit met een goede mix van theorie en praktijk in onze onderwijskliniek én ervaren docenten.

lees meer

Over PAOT

Wilt u zich verder bijscholen? Kijk dan bij ons cursusaanbod. Heeft u vragen over het organiseren van bij- en nascholingsactiviteiten op locatie of een cursus op maat voor u en uw collegae, neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Voor onze alumni bieden we een PAOT Alumnicontract om levenslang leren te stimuleren. U heeft de keuze uit een veni, vidi of vici pakket, een subtiele knipoog naar de Romeinse roots van Nijmegen. Lees meer over PAOT Alumnicontract 2023.

 

Nieuwsbrief PAOT POST

Lees eerdere nieuwsbrieven en meld u aan om op de hoogte te blijven.

lees meer

PAOT aanbod


Cursusaanbod PAOT alle cursussen

Bekijk hier het volledige cursusaanbod van PAOT.

lees meer

PAOT Alumnipakket 2024 Er staat weer een mooi alumnipakket klaar voor het nieuwe jaar. Meld je nu aan als Alumni-lid en profiteer mee!

Wanneer je je aanmeldt als Alumni-lid 2024 kun je voor €650,-:

 • De e-learning röntgenupdate voor tandartsen en orthodontisten volgen ter waarde van €95,-. Hiervoor staan 4 bij- en nascholingspunten en 2 KRT-punten, zodat je voldoet aan de verplichte 4 uur bijscholing per 5 jaar volgens de richtlijn radiologie.
 • 4 PAOT Webinars (1 KRT-punt per webinar) volgen in 2024, over wisselende inhoudelijke onderwerpen, ter waarde van €70, per webinar.
 • Deelnemen aan de PAOT Alumnidag op 22 november 2024, locatie Tandheelkunde, ter waarde van €475,-.  

Hoe werkt ons alumnipakket?

Als je je inschrijft als Alumni-lid, geldt dat voor één kalenderjaar. Wil je je lidmaatschap na het kalenderjaar verlengen? Dan dien je je jaarlijks opnieuw in te schrijven. Uiteraard ontvang je een herinneringsmail hierover.

Wanneer kan ik me inschrijven?

Inschrijven als Alumni-lid 2024 kan van 1 december 2023 tot en met juni 2024. Na juni 2024 is het niet meer mogelijk om je in te schrijven als Alumni-lid 2024. Natuurlijk kun je je dan wel nog inschrijven voor de afzonderlijke onderdelen.

Ben je afgestudeerd aan het Radboudumc Tandheelkunde in de periode van 2020 t/m 2023? Dan ontvang je €100,- korting op je Alumni-lidmaatschap. 

Vanaf december 2024 is inschrijven voor het volgende kalenderjaar mogelijk.

Aanmeldlink

 


Scholing Stralings­onderwijs en RADschool

Radboudumc RADschool biedt een uitgebreid pakket aan stralingsonderwijs. Een goede opleiding is een voorwaarde voor het veilig en deskundig kunnen (en mogen) toepassen van ioniserende straling. lees meer

Onze partners

Meer weten?


Inhoudelijke vragen Neem contact op

Lonneke van der Heijden
Projectmanager

06 50 17 65 45
contactformulier

Vragen over inschrijvingen Neem contact op

Merel Nas
Projectmedewerker

06 31 01 51 53
contactformulier

Vragen over inschrijvingen Neem contact op

Meike Degen
Projectmedewerker

06 50 00 20 31
contactformulier

Meer informatie


Annulerings­regeling

Informatie over het annuleren van een cursus, door een deelnemer dan wel de organisatie.

lees meer

Annulerings­regeling

Annuleren van scholingen 

Aan het annuleren zijn mogelijk kosten verbonden. Dit zijn onze annuleringsvoorwaarden:  bij annulering tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de scholing, wordt € 35,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze termijn is het volledige bedrag verschuldigd.

Annuleren van events

Aan het annuleren zijn mogelijk kosten verbonden. Dit zijn onze annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het event, wordt € 55,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze termijn is het volledige bedrag verschuldigd.


Eerder voltooide cursussen

Bent u op zoek naar informatie of documentatie van eerder gevolgde cursussen? Neem even contact op met onze administratie en wij zoeken het voor u uit. e-mail PAOT

Privacy

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Lees hier onze privacyverklaring en het PAOT privacybeleid. lees meer

Privacy

Privacyverklaring

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Het PAOT bureau streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Deze gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor cursus doeleinden en voor het doorgeven van uw cursusdeelname tbv registratie -en accreditatie aan het KRT en de St QuAT-Q-Keurmerk.

PAOT privacybeleid

 • We hebben één klantendatabase en gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend, zodat wij u bij -en nascholing (BNS) kunnen aanbieden.
 • We gebruiken uw persoonsgegevens ook voor wervingdoeleinden. 
 • We verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derde partijen, wel geven we uw BNS deelname door aan de accreditatie -en registratie instanties .
 • We beveiligen onze ICT infrastructuur adequaat.
 • We verwerken niet meer persoonsgegevens dan nodig om u van dienst te kunnen zijn.
 • We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor uw gegevens zijn verkregen. 
 • We respecteren uw privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Reünisten­vereniging Tandheelkunde

 • Medewerkers
 • Intranet