Over PAOT

PAOT organiseert bij- en nascholingsactiviteiten voor tandartsen (BIG geregistreerd), en tamdartsassistenten. lees meer

Over PAOT

Het PAOT bureau is er voor u! PAOT organiseert bij- en nascholingsactiviteiten voor tandartsen (BIG geregistreerd), en tandartsassistenten.

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over bij -en nascholing. Heeft u vragen over het organiseren van bij- en nascholingsactiviteiten op locatie of een cursus op maat voor u en uw collegae, neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

PAOT NXtra Veni Vidi Vici: een nieuw Alumnicontract

PAOT NXtra biedt aan tandartsen een uniek jaarlijks pakket van levenslang leren aan, met een subtiele knipoog naar de Romeinse roots van Nijmegen. U bent van harte welkom bij de pakketten Veni, Vidi of Vici! In 2022 bieden we Vici zelfs aan tegen een gereduceerd lustrumtarief! Lees meer over Paot NXtraAanbod voor leden

Veni, Vidi en Vici leden hebben online toegang tot diverse kennisclips en webinars via deze link.

Alvorens u toegang heeft dient u eerst een account aan te maken, zie bijlage.

PAOT aanbod


Cursusaanbod PAOT alle cursussen

Bekijk hier het volledige cursusaanbod van PAOT (post-academisch onderwijs tandheelkunde). lees meer

Scholing Stralings­onderwijs en RADschool

Radboudumc RADschool biedt een uitgebreid pakket aan stralingsonderwijs. Een goede opleiding is een voorwaarde voor het veilig en deskundig kunnen (en mogen) toepassen van ioniserende straling. lees meer

PAOT NXtra een nieuw Alumnicontract

Een Nieuwe Nijmeegse vorm van eXtra Nascholing op een NeXt level: een uniek jaarlijks pakket van levenslang leren voor tandartsen. lees meer

PAOT NXtra een nieuw Alumnicontract

Veni, Vidi, Vici: ik kwam, ik zag, ik overwon… Julius Caesar sprak deze woorden in het jaar 47 v. Chr. na een eenvoudige, snelle en vernietigende overwinning. Talentvolle onderzoekers zijn vereerd als hun project wordt beloond met een Veni, Vidi of Vici financiering. Die legendarische woorden staan symbool voor inspanningen die leiden tot succes. Als tandarts wil je continu de kroon op het werk kunnen zetten. Het proces van levenslang leren is hierbij essentieel. PAOT introduceert daarom met gepaste trots:

PAOT NXtra: een Nieuwe Nijmeegse vorm van eXtra Nascholing op een NeXt level

U kunt zich direct aanmelden op PAOT NXtra 2022.

PAOT NXtra biedt aan tandartsen een uniek jaarlijks pakket van levenslang leren aan, met een subtiele knipoog naar de Romeinse roots van Nijmegen. U bent van harte welkom bij de pakketten Veni, Vidi of Vici!

NXtra Veni

 • Onderseuning levenslang leren
 • Online toegang tot selectie kennisclips
 • € 50,- per kalenderjaar

NXtra Vidi

 • Ondersteuning levenslang leren
 • Online toegang tot selectie kennisclips
 • Verplichte röntgenupdate: 4 nascholingsuren per 5 jaar (incl. KRT-punten)
 • 3 online webinars per jaar (incl. KRT-punten)
 • € 300,- per kalenderjaar

NXtra Vici

 • Ondersteuning levenslang leren
 • Online toegang selectie kennisclips
 • Verplichte röntgenupdate: 4 nascholingsuren per 5 jaar (incl. KRT-punten)
 • 3 online webinars per jaar (incl. KRT-punten)
 • NXtra-dag: een fysieke update-dag in Nijmegen (incl. KRT-punten)
 • € 700,- per kalenderjaar

Lustrumprijs in 2022

Ter ere van 60 jaar Tandheelkunde Nijmegen bieden wij u PAOT NXtra Vici in 2022 aan voor een speciale lustrumprijs van € 650,-. U kunt zich aanmelden op PAOT NXtra 2022.


Contact

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen: T 024-3092862 (bereikbaarheid: ma – di – do – vrij tussen 9:00 en 16:00 uur) of via paot@radboudumc.nl

meer contactgegevens

Contact

Wanneer u vragen heeft over het organiseren van bij- en nascholingsactiviteiten op locatie of een cursus op maat voor u en een aantal collegae, neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Wanneer u ingeschreven heeft op het alumni contract en u heeft vragen over de web faciliteiten die u, exclusief, ter beschikking staan, laat het ons weten. We zijn ervoor om u optimaal te kunnen laten profiteren van de mogelijkheden die het alumni- en het PAOT contract u biedt.

Postadres

Post academisch onderwijs bureau Tandheelkunde
Postbus 9101
6500 HB Nijmegen
024-309 2862 (ma-di-do-vrij tussen 9.00-16.00 uur)
paot@radboudumc.nl

Locatie

Post academisch onderwijs bureau Tandheelkunde
Philips van Leydenlaan 25 (4e verdieping) (gebouw tandheelkunde)
6525 EX Nijmegen
paot@radboudumc.nl

 

Meer informatie


Annulerings­regeling

Informatie over het annuleren van een cursus, door een deelnemer dan wel de organisatie. lees meer

Annulerings­regeling

Annuleren van scholingen 

Aan het annuleren zijn mogelijk kosten verbonden. Dit zijn onze annuleringsvoorwaarden:  bij annulering tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de scholing, wordt € 35,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze termijn is het volledige bedrag verschuldigd.

Annuleren van events

Aan het annuleren zijn mogelijk kosten verbonden. Dit zijn onze annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het event, wordt € 55,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze termijn is het volledige bedrag verschuldigd.

 

Deelname aan het alumni-update contract is een abonnement. Het contract wordt jaarlijks automatisch verlengd. Beëindiging van het contract dient schriftelijk/per mail te geschieden, vóór 1 september van het jaar voorafgaand aan de nieuwe periode. Bij tussentijdse beëindiging vindt geen restitutie van het abonnementsgeld plaats.


Privacy

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Lees hier onze privacyverklaring en het PAOT privacybeleid. lees meer

Privacy

Privacyverklaring

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Het PAOT bureau streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Deze gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor cursus doeleinden en voor het doorgeven van uw cursusdeelname tbv registratie -en accreditatie aan het KRT en de St QuAT-Q-Keurmerk.

PAOT privacybeleid

 • We hebben één klantendatabase en gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend, zodat wij u bij -en nascholing (BNS) kunnen aanbieden.
 • We gebruiken uw persoonsgegevens ook voor wervingdoeleinden. 
 • We verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derde partijen, wel geven we uw BNS deelname door aan de accreditatie -en registratie instanties .
 • We beveiligen onze ICT infrastructuur adequaat.
 • We verwerken niet meer persoonsgegevens dan nodig om u van dienst te kunnen zijn.
 • We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor uw gegevens zijn verkregen. 
 • We respecteren uw privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Eerder voltooide cursussen

Bent u op zoek naar informatie of documentatie van eerder gevolgde cursussen? Neem even contact op met onze administratie en wij zoeken het voor u uit. e-mail PAOT

Reünisten­vereniging Tandheelkunde

 • Medewerkers
 • Intranet