Nieuws Restauratieve voorzieningen Radboudumc gesloten
17 maart 2020


In lijn met de landelijke richtlijnen voor horeca, zijn alle restauratieve voorzieningen in het Radboudumc voor bezoekers gesloten.

Om toch iets voor patiënten en bezoekers te bieden, is de nieuwe koffiecorner in de lange gang (r780) van maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 15.00 uur open om eten mee te nemen. Gasten mogen er niet meer zitten, maar wel iets ‘afhalen', waarbij het verzoek is zoveel mogelijk met pin te betalen. 

Bezoekers op verpleegafdelingen, kunnen, zoals gebruikelijk, tegen vergoeding (alleen pin-betaling) mee eten op de afdeling.

Medewerkers mogen nog wel gebruik maken van het grote restaurant, als pauzeplek. Als ze daar eten, dan mag dat alleen op gepaste afstand van elkaar.
 
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws home

Meer informatie


Margie Alders

06 22 42 16 39

Meer nieuws


‘Door onze ogen gezien’ - het verhaal van onze IC-afdeling tijdens de eerste coronacrisis in beelden vastgelegd

3 december 2020

Marcel Rekers, ic-verpleegkundige en fotograaf fotografeerde de IC-afdeling tijdens de eerste coronacrisis. Een indrukwekkend tijdsbeeld van een indrukwekkende tijd.

lees meer

Getrainde immuniteit duikt ook op na malaria-infectie

3 december 2020

Het is de eerste keer dat getrainde immuniteit wordt aangetoond na een parasitaire infectie

lees meer

Saïda – van schoonmaakster tot islamitisch geestelijk verzorger Een bijzonder boek over een bijzonder vrouw

2 december 2020

Een boek over het leven en het werk van een islamitische vrouw, geschreven door drie predikanten. Een vrouw - Saïda - die zich al jaren positief inzet voor mee begrip tussen arts en patiënten met een niet-westerse achtergrond en voor de interreligieuze dialoog tussen christenen en moslims.

lees meer

Breinblog Donders Wonders wint prijs voor wetenschapscommunicatie

1 december 2020

Het wetenschapsblog Donders Wonders van het Donders Instituut heeft de Communication Award gewonnen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), op het domein Exacte en Natuurwetenschappen (ENW).

lees meer