Nieuws Nieuwe samenwerking Radboudumc Zorg voor Arbeid met Stap Nu
20 januari 2021

Het Radboudumc maakt werk van persoonsgerichte zorg. Dit is vaak zorg dichtbij de patiënt. Dat doen we ook graag samen met netwerkpartners.

Wij zijn daarom blij dat met de samenwerking die we zijn gestart met Stap Nu. Samen met hen gaan we bouwen aan goede netwerkzorg voor patiënten die terugkeren naar werk bij en na de behandeling voor kanker.

Cliënten van Stap Nu kunnen nu ook terecht bij ons voor de specifieke begeleiding die wij vanuit het Radboudumc aan kunnen bieden. Vanuit ons programma Zorg voor Arbeid zetten we de expertise van onze klinisch arbeidsgeneeskundigen in om patiënten in de eigen omgeving te ondersteunen bij herstel en reïntegratie naar werk.

Lees hier meer over het programma Zorg voor Arbeid.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Zorg voor arbeid

Meer informatie


Margie Alders

persvoorlichter

+31622421639
neem contact op

Meer nieuws


Aantal klinisch arbeidsgeneeskundigen uitgebreid ‘Zo fijn, die begeleiding bij het maken van keuzes rond ziek zijn en werk’

9 februari 2021

Werk en deelname aan de maatschappij is voor veel chronische patiënten belangrijk. ‘Zo fijn dat er klinisch arbeidsgeneeskundigen bij jullie zijn, die je bij de hand nemen,’ vindt Joëll Jannink. Lees hier haar persoonlijke verhaal en de toelichting van klinisch arbeidsgeneeskundige Monique Derikx.

lees meer

MDxHealth klaar voor nieuwe fase in ontwikkeling Investeringsmaatschappij MVM neemt belang van 13 miljoen euro in biotechbedrijf

18 augustus 2020

Hoewel de coronacrisis niet aan MDxHealth voorbij zal gaan, begon het bedrijf goed aan 2020. Willem Melchers, executive vice president Lab Operations en MDxHealth BV in Nijmegen, licht de ontwikkelingen toe.

lees meer

Onderzoek naar betere bestraling levertumoren van binnenuit NWO-subsidie voor publiek-private samenwerking

22 juli 2020

Een onderzoeksconsortium van Radboudumc, Universiteit Twente, UMC Groningen en vijf bedrijven gaat werken aan de optimalisatie van de behandeling van levertumoren met radioembolisatie.

lees meer

Kans op opsporing erfelijke vorm van darmkanker toegenomen Onderzoek Radboudumc laat zien dat Lynch syndroom sneller gevonden wordt

11 juni 2020

De kans dat iemand met erfelijke darmkanker (Lynch syndroom) wordt herkend, neemt enorm toe wanneer iedereen met darmkanker onder de 70 hiervoor een tumortest krijgt. Hierdoor komen meer patiënten erachter of er bij hen sprake is van deze erfelijke aanleg.

lees meer