Nieuws Nathalie Bovy benoemd tot senior beleidsmedewerker academic affairs

1 juli 2022

Nathalie Bovy is per 1 juli benoemd tot senior beleidsmedewerker academic affairs bij concernstaf strategieontwikkeling en volgt hiermee Bob de Jonge op die in april met pensioen is gegaan. In haar nieuwe rol zal Nathalie zich richten op de ondersteuning van de Decaan op beleidsmatig en strategisch gebied.  Dit betreft o.a. het academisch topstafbeleid, onderscheidingen, de UMC-raad , NFU beleid en de jaarlijkse RU beleidscyclus. Daarnaast zal ze de nieuwe organisatie verder mede vorm blijven geven als lid van het Fit for the Future programmateam en het Radboudumc-MUMC+ alliantie team.

Gedreven om mensen en inhoud te verbinden


Nathalie werkte eerder als promovendus en postdoc bij het Nederlands Kanker Instituut en het Hubrecht laboratorium, en als docent en opleidingsmanager bij de biomedische analisten opleiding van de Hogeschool Utrecht. Sinds 2011 werkt ze in het Radboudumc als beleidsadviseur onderzoek, initieel voor de onderzoeksinstituten N4i en IGMD en later Donders Center for Medical Neurosciences. Gezien deze en andere portefeuilles is zij goed bekend met de organisatie en vele collega’s, hetgeen van meerwaarde is voor haar nieuwe functie. Zoals ze zelf zegt is ze “gedreven om mensen en inhoud te verbinden en zo samen nieuwe projecten van de grond te tillen”, hetgeen ook eerder binnen het Radboudumc is herkend en beloond met een Radboudpluim.

Meer nieuws


Betere biomarkers nodig voor CAA Kwart 55plussers heeft CAA maar diagnose is moeilijk vast te stellen

18 april 2024

Ongeveer een kwart van de 55plussers heeft de aandoening, blijkt uit promotieonderzoek van Anna de Kort aan het Radboudumc. Betere biomarkers zijn nodig voor een snellere en goede diagnose.

lees meer

Spierontspanning perfect te meten met magnetische hersenstimulatie (TMS) Waardevolle methode voor gereedschapskist neuroloog

15 april 2024

Sommige patiƫnten hebben spierklachten door niet goed ontspannende spieren, soms veroorzaakt door een erfelijke spierziekte. Te traag ontspannende spieren zijn niet eenvoudig te diagnosticeren. Joery Molenaar ontwikkelde een methode waarmee dit betrouwbaar kan.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet