11 juli 2023

Iedere derde maandag van de maand organiseert het Radboudumc een ‘Radboud Grand Round’ over een actueel thema binnen innovatieve patiĆ«ntenzorg, wetenschap of opleidingen. Inspirerende sprekers van binnen en buiten het Radboudumc delen hun kennis. Kijk hier enkele Grand Rounds terug.

De Grand Rounds zijn in principe bedoeld voor medewerkers, studenten, maar ook zeker voor overige belangstellenden. Inmiddels zijn er al meer dan 110 Grand Rounds geweest en ze allemaal terug te kijken op Youtube. Enkele ervan brengen we graag onder uw aandacht omdat het onderwerp uw werk raakt:

Bekijk een volgende Grand Round

Wilt u weten welke Grand Rounds gepland staan? Kijk dan op onze website Radboud Grand Rounds - Radboudumc. Iedere maand wordt een nieuw onderwerp aangekondigd. U kunt Grand Rounds altijd gratis (en digitaal) bijwonen.

Meer nieuws


Roze wolk niet voor alle ouders  Radboudumc en GGD starten samenwerking om postpartum depressie sneller te signaleren

21 september 2023

Het is belangrijk dat een postpartum depressie snel wordt gesignaleerd. Het Radboudumc en GGD Gelderland-Zuid werken samen om dit mogelijk te maken. Een vragenlijst moet ouders helpen dit bespreekbaar te maken.

lees meer

Toegang mijnRadboudpatiënten uitgebreid voor specialisten ouderengeneeskunde van Kalorama en Zorgroep Maas & Waal

19 maart 2023

De toegang tot mijnRadboudpatiƫnten is uitgebreid voor specialisten ouderengeneeskunde van Kalorama en Zorgroep Maas & Waal

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet