11 juli 2023

Iedere derde maandag van de maand organiseert het Radboudumc een ‘Radboud Grand Round’ over een actueel thema binnen innovatieve patiĆ«ntenzorg, wetenschap of opleidingen. Inspirerende sprekers van binnen en buiten het Radboudumc delen hun kennis. Kijk hier enkele Grand Rounds terug.

De Grand Rounds zijn in principe bedoeld voor medewerkers, studenten, maar ook zeker voor overige belangstellenden. Inmiddels zijn er al meer dan 110 Grand Rounds geweest en ze allemaal terug te kijken op Youtube. Enkele ervan brengen we graag onder uw aandacht omdat het onderwerp uw werk raakt:

Bekijk een volgende Grand Round

Wilt u weten welke Grand Rounds gepland staan? Kijk dan op onze website Radboud Grand Rounds - Radboudumc. Iedere maand wordt een nieuw onderwerp aangekondigd. U kunt Grand Rounds altijd gratis (en digitaal) bijwonen.

Meer nieuws


Neusspray voor ernstige depressie

7 november 2023

Patiƫnten met een moeilijk behandelbare depressie kunnen bij de afdeling Psychiatrie terecht voor een behandeling met esketamine neusspray. Deze nieuwe behandeling wordt vergoed door alle verzekeraars.

lees meer

Mindfulness voor jongeren met psychische klachten

3 november 2023

Jongeren die voor hun psychische klachten hulp zoeken, kunnen naar het Radboudumc voor een mindfulness training. Deze wordt in het kader van een studie gratis aangeboden.

lees meer

Roze wolk niet voor alle ouders  Radboudumc en GGD starten samenwerking om postpartum depressie sneller te signaleren

21 september 2023

Het is belangrijk dat een postpartum depressie snel wordt gesignaleerd. Het Radboudumc en GGD Gelderland-Zuid werken samen om dit mogelijk te maken. Een vragenlijst moet ouders helpen dit bespreekbaar te maken.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet