Onderwijs Doelgroepen Docenten en begeleiders Nieuws Teamssite Onderwijslogistiek

21 februari 2023

Op de sharepoint teamsite Onderwijslogistiek vind je alles wat je voor je onderwijs nodig hebt, zoals handige links naar Osiris, Ad valvas, roosters of de OER.

Maar ook: meer gedetailleerde informatie over de opleidingen GNK, BMW, MMD en THK, zoals evaluatiegegevens, samenstelling van lijnteams en onderwijscommissies (OMT, OLC Examencommissie), werkinstructies en SIMPEL.

Een snellere route

De link naar deze teamsite is nu makkelijker vindbaar via de docentenpagina. Aan het blok 'Snel naar' is een directe link toegevoegd. Je kunt natuurlijk ook een snelkoppeling in je browser aanmaken voor Onderwijslogistiek.

Geen toegang?

Veel docenten hebben al toegang tot deze teamsite. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan kun je die eenvoudig aanvragen via een mailtje naar Postbus Producenten.

Schroom ook niet om deze informatie te delen met je (nieuwe) collega-docenten, die misschien nog niet op de hoogte zijn.

Blijf op de hoogte

Wil je een melding ontvangen als er een nieuwsbericht op de docentenpagina geplaatst wordt? Meld je dan aan voor de nieuwsalert. Ga daarvoor naar Nieuws voor docenten en klik op 'stel e-mailalert in'.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws


Save the date: de Onderwijsdagen 2024 van 18 t/m 21 maart

15 december 2023

Het thema is 'Samen bewegen naar de toekomst'. Wil je een workshop aanmelden? Dat kan t/m 21 december.

lees meer

Workshop: Onsamenhangende werkstukken vol met fouten wat doe je hiermee als docent?

18 oktober 2023

Radboud in’to Languages kan deze workshop voor groepen docenten van een vakgroep of opleiding kosteloos verzorgen dankzij het taalbeleidbudget van het college van bestuur.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet