Kosten

Het inschrijftarief bedraagt € 150 voor medische specialisten en € 100 voor a(n)ios, genetische consulenten, laboratorium specialisten klinische genetica, nurse practitioners, physician assistants en verpleegkundig specialisten. 

Onderwijs Alle events 9e Up-to-date in erfelijke kanker: Oncologische themadag

Over het event

(H)erkenning van een erfelijke aanleg voor kanker geeft steeds meer richting aan een persoonsgericht behandeltraject, preventie en vroege opsporing. Niet alleen voor patiënten, maar zeker ook voor zijn of haar familieleden. lees meer

Over het event

(H)erkenning van een erfelijke aanleg voor kanker geeft steeds meer richting aan een persoonsgericht behandeltraject, preventie en vroege opsporing. Niet alleen voor patiënten, maar zeker ook voor zijn of haar familieleden. Het bundelen en verspreiden van kennis en expertise, de steeds toenemende technologische en diagnostische mogelijkheden en innovaties zijn de sleutel voor de verbetering van de kwaliteit van zorg voor mensen met een erfelijke aanleg voor kanker.

Deze nascholing, mede georganiseerd door ERN GENTURIS, staat vooral in het teken van de nieuwste inzichten in opsporen: het opsporen van een erfelijke aanleg voor kanker door middel van vroegdiagnostiek, genetische diagnostiek in tumorweefsel  en informeren van familieleden, en het (vroeg) opsporen van tumoren door middel van surveillance.
Na deze dag bent u als zorgverlener weer geheel up-to-date op het gebied van erfelijke kanker.

Namens de afdeling Genetica,
Prof. Dr. Nicoline Hoogerbrugge, drs. Erica van der Looij en dr. Wendy van Zelst-Stams


Contact Events

Bianca Gremmen-van Bergen
Projectmedewerker

(06) 27 20 96 01
contactformulier

In het kort

 • Deze themadag is interessant voor de volgende doelgroepen:

  lees meer


  Doelgroep

  Chirurgen, gynaecologen, klinisch genetici, internisten, MDL-artsen, medisch oncologen, pathologen, urologen, genetisch consulenten, laboratorium specialisten klinische genetica, nurse practitioners, physician assistants en verpleegkundig specialisten.

 • Accreditatie

  Deze themadag is geaccrediteerd voor 5 punten onder ID-nummer 536375 door:

  • Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (V&VN) 
  • Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (VSR)
  • Vereniging Klinische Genetica Nederland (VKGN)
  • Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)

ERN GENTURIS

Deze nascholing is mede georganiseerd door ERN GENTURIS lees meer
 • Medewerkers
 • Intranet