Over je coschap

Het coschap Interne bestaat uit een klinisch gedeelte en een poliklinisch gedeelte, die beide 4 weken duren. Het klinische gedeelte vindt plaats op één van de verpleegafdelingen Interne/MDL. Het poliklinisch gedeelte bestaat uit de poli Interne/MDL (2 weken), afdeling cardiologie (1 week), en afdeling longziekten (1 week).

 

Over je coschap

Je staat aan het begin van het coschap Interne geneeskunde in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Hopelijk vind je snel je plek en heb je een leuke en leerzame periode. lees meer

Melden op de eerste dag

Centrale ontvangst coassistenten om 08:00 uur in de vergaderruimte zoals vermeld staat in de introductiebrief die je vanuit het CWZ ontvangt. Na de centrale ontvangst (het halen van een badge en kleding) om 08:30 uur melden op de locatie die tevens vermeld staat in de introductiebrief van het CWZ.

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag? Neem dan rechtstreeks contact op met dr. J.R. Meinardi via sein 31-2477 of via zijn secretariaat (tel 8739 of 8740).

Afdelingen

Voor het klinische gedeelte wordt je ingedeeld op één van de volgende afdelingen: B12 A (algemene interne/ nefrologie), B12 B (algemene interne/ oncologie), B14 A (algemene interne /endocrinologie), B14 B (algemene interne/ infectieziekten), B24 A (maag-darm-leverziekten).

Extra informatie

Hier vind je aanvullende informatie over je coschap, werkzaamheden en rooster. Lees deze goed door. bekijk de pdf
  • Medewerkers
  • Intranet