Onderwijs Informatie coschappen Coschap bij Rijnstate Arnhem

Over het ziekenhuis

Je begint aan je coschap binnen Rijnstate in Arnhem. We hopen dat je het naar je zin zult hebben en dat je veel zult leren. Het is handig als je de informatie op deze pagina doorneemt voordat je begint aan je coschap. lees meer

Over het ziekenhuis

Rijnstate is het topklinische ziekenhuis voor de regio Arnhem, Rheden en de Liemers. Ziekenhuisbreed bieden wij ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit op de locaties Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Onze locatie in Arnhem behoort tot de zevenentwintig grote opleidende ziekenhuizen in Nederland die hooggespecialiseerde medische zorg verlenen. Deze ziekenhuizen werken samen in de vereniging Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ). De kern van de samenwerking wordt gevormd door de medisch specialistische opleidingen die in de ziekenhuizen worden gegeven. 

Hoog in het vaandel

Wij leiden met veel enthousiasme aios en coassistenten op (ook seniorco’s, keuzeco’s en schakelco’s). Dit doen we voor veel verschillende specialismen. Wij hebben opleiding hoog in het vaandel!

Speciale aandacht

We hebben de ambitie om goed gestructureerde coschappen te verzorgen, met een gevarieerd aanbod aan patiƫnten, voldoende onderwijsmomenten en met speciale aandacht voor een veilig leerklimaat.
 

Vragen? Neem contact op

Heb je na het bekijken van deze pagina nog vragen? Neem dan contact op met Anja Albertsma, affiliatie secretaresse. lees meer

Vragen? Neem contact op

Heb je na het bekijken van deze pagina nog vragen? Neem dan contact op met Anja Albertsma, affiliatie secretaresse:

Bereikbaarheid

Kijk hier hoe je het ziekenhuis kunt bereiken met het openbaar vervoer, per fiets of met de auto. lees meer

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf Centraal Station Arnhem word je met de volgende buslijnen voor de deur van het ziekenhuis afgezet.

Buslijnen vanaf Centraal station Arnhem

 • Lijn 3 naar Burgers Zoo
 • Lijn 8 naar Presikhaaf
 • Lijn 9 naar Velp

Fiets

Rijnstate heeft een fietsenkelder voor de medewerkers waar de coassistenten hun fiets mogen stallen. De ingang is aan de voorzijde van het ziekenhuis achter de bushalte.

Auto

Het is mogelijk om met de auto naar Rijnstate te komen. Coassistenten kunnen de auto gratis parkeren op de parkeerplaats van het Openluchtmuseum (behalve in juli en augustus). Een pendelbus van Rijnstate brengt je van en naar het ziekenhuis (duur van de rit ca. 6 minuten). De pendelbus rijdt tussen 6.30 en 19.00 uur.

Parkeerpas

Kun je om zwaarwegende redenen geen gebruik maken van de pendelbus en het openbaar vervoer? Dan kun je bij de affiliatiecoƶrdinator dr. Parlevliet een verzoek indienen voor een parkeerpas voor de parkeerplaats bij het ziekenhuis zelf.

Affiliatie

Zijn er problemen met je coschap die je niet met de eigen coassistentenopleider kunt bespreken? Neem contact op met Dr. Parlevliet, onze affiliatiecoƶrdinator. We hebben ook vertrouwenspersonen. Hun namen zijn te vinden op ons intranet, als onderdeel van de commissie ongewenst gedrag.

Administratie

Zodra de indelingen bekend zijn, ontvang je van onze affiliatiesecretaresse een brief met informatie. lees meer

Administratie

Zodra de indelingen bekend zijn, ontvang je van onze affiliatiesecretaresse een brief met onderstaande informatie:
 • Intrede-formulier t.b.v. de afdeling Arbeid en Gezondheid
 • verklaring geheimhouding*
 • verzoek om een pasfoto*
 • verzoek om kopie pas of identiteitskaart (van ID kopie van beide zijden/van het nieuwe model pas ook kopie van de pagina met burgerservicenummer!)* voor registratie en het aanmaken van een persoonlijk account. Een rijbewijs is niet voldoende! N.B. De pas moet geldig zijn t/m de 1e dag van je coschap in Rijnstate.
*Heb je al eerder coschap gedaan in Rijnstate, dan zijn verklaring geheimhouding, pasfoto en kopie pas niet meer nodig.

Leerhuis

Rijnstate heeft een Leerhuis waar voorzieningen zijn om je coschap nog leerzamer te maken. lees meer

Leerhuis

Rijnstate heeft een Leerhuis waar voorzieningen zijn om je coschap nog leerzamer te maken. In dit leerhuis wordt de krokettenlunch georganiseerd, waar onder het genot van eten en drinken informatie over het ziekenhuis wordt gegeven en een inhoudelijke presentatie over een specifiek onderwerp wordt gegeven.

Kenniscentrum 

Het Leerhuis heeft ook een kenniscentrum. Als coassistent mag je hier ook gebruik van maken. Het kenniscentrum biedt:
 • E-books, fysieke boeken en (digitale) anatomische atlassen. Alle voor de coschappen verplichte boeken zijn middels een e-book beschikbaar.
 • Werkplekken waar je rustig kunt werken, toegang tot het netwerk.
 • Literatuur en hulp bij zoeken naar literatuur, binnen Rijnstate of erbuiten.

Vragen?

Stuur een mail naar  kenniscentrum@rijnstate.nl
 
 • Medewerkers
 • Intranet