De Radboudumc Health Academy verzorgt een breed scala aan onderwijsvormen in samenwerking met een aantal strategische opleidingspartners. Hierbij wordt dagelijks gebouwd aan de verbetering en ontwikkeling van ons onderwijs- en opleidingsaanbod.


Radboud Universiteit

Wij werken nauw samen met de Radboud Universiteit. Zowel de bachelor- als masteropleidingen Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Tandheelkunde worden aangeboden in samenwerking met de universiteit.


Ga naar ru.nl

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

In samenwerking met de hogeschool bieden wij hbo-beroepsopleidingen in de zorg. De combinatie van theorie op de hogeschool en praktijk bij de Radboudumc Health Academy zorgt voor een krachtig en veilig leerklimaat.


Ga naar han.nl

ROC Nijmegen

Het Regionaal Opleidingen Centrum van Nijmegen (ROC) leidt al jaren verpleegkundigen en doktersassistenten op. De samenwerking met de Radboudumc Health Academy voor de praktijk van de opleiding zorgt ervoor dat studenten zich optimaal kunnen voorbereiden op hun toekomstige baan.


Ga naar roc-nijmegen.nl

Fontys

Fontys Hogeschool en de Radboudumc Health Academy hebben veel dingen gemeen, zoals het streven naar innovatie binnen onderwijs en persoonlijke aandacht. Samen bieden wij de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken aan.


Ga naar fontys.nl
  • Snel naar