Onderwijs Alle scholingen Debriefen van interprofessionele simulatie teamtraining

Over de workshop

Deze workshop is kosteloos voor docenten die onderwijs voor de Radboudumc Health Academy verzorgen (oa VBP; VBK; CKO8; PSA). Inschrijving vindt plaats via de online leeromgeving. 

lees meer

Over de workshop

Deze workshop is bedoeld voor artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals die hun onderwijskundige kennis en vaardigheden op het gebied van het begeleiden van interprofessionele simulatie teamtraining (verder) willen ontwikkelen.

Het begeleiden van een debriefing van een interprofessioneel team vraagt specifieke kennis van vaardigheden op het gebied van onder andere gesprekstechnieken; reflectie aanmoedigen en feedback geven op het groepsproces.

Een belangrijk onderdeel van de workshop is het oefenen van het debriefen van een interprofessioneel team. Hierbij worden de filmpjes gebruikt om situaties te schetsen uit simulatie trainingen. Vervolgens gaan de deelnemers oefenen met het begeleiden van een debriefing van een interprofessioneel team op basis van de situatie uit de film. Persoonlijke leerdoelen van de instructeurs m.b.t. het begeleiden van een debriefing staan centraal.

Deze workshop is kosteloos voor RHA instructeurs die onderwijs verzorgen in onder andere de volgende trainingen:

 • Vitaal Bedreigde patiënt
 • Vitaal Bedreigd kind
 • Procedurele Sedatie en Analgesie (PSA)
 • CKO-8

Inschrijving vindt plaats via de online leeromgeving  Interprofessionele simulatie teamtraining voor RHA instructeurs 

 


Meer informatie en inschrijven

Schrijf je via onderstaande button in voor de cursus

In het kort

 • Zorgprofessionals en docenten die (interprofessionele) simulatie teamtraining begeleiden en debriefen


 • Dit kost het

  €295,00

  Kosteloos voor docenten die onderwijs verzorgen voor de Radboudumc Health Academy (onder andere; Vitaal bedreigde patiënt; Vitaal bedreigd kind; CKO8 en PSA);
  inschrijving verloopt dan via de online leeromgeving; Interprofessionele simulatie teamtraining voor RHA instructeurs (capp12.nl)


Meer weten? Neem contact op

Merel Nas
Projectmedewerker

(06) 31 01 51 53
contactformulier

Quotes van eerdere deelnemers

‘Hele waardevolle tips en tricks voor de praktijk’

‘De afweging van direct probleem voorleggen of cursist het zelf laten ontdekken is leerzaam/uitdagend. Ik heb mogen oefenen met cursist het zelf laten ontdekken en heb inzicht gekregen in manieren om dit in te zetten’.

‘Super fijn dat er steeds ingespeeld werd op wat er leefde binnen de groep. Deze flexibiliteit zorgde er mijns inziens voor dat er veel interactie was’.

‘Prima samenwerking tussen beide trainers’.

Startdata

12 september 2024

Naar leeromgeving

naar de leeromgeving

Schrijf je via onderstaande button in voor de cursus
 • Medewerkers
 • Intranet