Onderwijs Alle scholingen Fysiotherapie voltijd

Over de opleiding

De voltijdopleiding Fysiotherapie is pittig. Dat moet ook, want werken als fysiotherapeut is meer dan het uitvoeren van een opdracht. Je moet zelfstandig oplossingen voor gezondheidsklachten vinden. Een protocol of een vragenlijst is alleen maar een hulpmiddel als je straks je diagnoses stelt. lees meer

Over de opleiding

Het Radboudumc biedt stageplaatsen aan studenten die de voltijdopleiding Fysiotherapie volgen bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). De beschikbare stageplaatsen worden verdeeld door het praktijkbureau van de HAN.

Kijk voor meer informatie over deze opleiding op de website van de HAN.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). aanmelden

Meer weten? Neem contact op

(024) 35 30 500
contactformulier

In het kort

  • Ben je geïnteresseerd in het menselijk lichaam en in het begeleiden en coachen van mensen? Ben je ondernemend, creatief en flexibel? Kies dan voor deze opleiding.


  • Dit leer je

    Als fysiotherapeut leer je hoe het menselijk lichaam functioneert en beweegt. Je leert ook hoe iemands lijf reageert op belasting en inspanning, en hoe het daarvan herstelt. Je leert behandelmethodes om dit herstelproces te ondersteunen of te verbeteren. Die kennis draag je over op individuele cliƫnten of patiƫnten.
  • Medewerkers
  • Intranet