Onderwijs Scholingen Kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg

Over de opleiding

De NHG-kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg is een tweejarige opleiding voor huisartsen. In de kaderopleiding worden diverse facetten van de huisartsen spoedzorg uitgediept.

lees meer

Over de opleiding

De NHG-kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg is een tweejarige opleiding voor huisartsen. In de kaderopleiding worden diverse facetten van de huisartsen spoedzorg uitgediept. Medisch-inhoudelijk wordt, in samenwerking met de Schola Medica, state-of-the-art onderwijs aangeboden. Als kaderhuisarts wordt je gemotiveerd de spoedzorg wetenschappelijk verder te onderbouwen en een actieve rol te spelen in richtlijnontwikkeling. Samenwerking, beleid en organisatie krijgen dan ook nadrukkelijk aandacht in de opleiding.

De kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg is een uitstekende basis om bijvoorbeeld medisch manager van een huisartsenpost te worden, een rol te spelen in wetenschappelijk onderzoek en richtlijnontwikkeling, nascholingen te ontwikkelen of om op te treden als expert-docent. Bovenal ben je ambassadeur van de huisartsgeneeskundige spoedzorg!

De kaderopleiding is een samenwerking tussen het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG), de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc, het Erasmus Medisch Centrum en Schola Medica. Samen staan we garant voor huisartsen spoedzorg expertise op het allerhoogste niveau.

In april 2020 gaat de vijfde lichting van start.

Aanmelden

Meld je aan via de website van de kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg. meld je aan

Meer weten? Neem contact op

drs. Martijn Rutten
coördinator kaderopleiding Huisarts en Spoedzorg

(024) 366 62 64
contact

In het kort

  • Huisartsen.