Onderwijs Alle scholingen Regionaal Onderwijs Assistenten Neurologie (ROAN)

Over de cursus ROAN

Het doel van het ROAN-onderwijs is om kennis aan te reiken en deze kennis te leren toepassen op casuïstiek uit de praktijk. Praktische toepassing van de nieuwe kennis is het belangrijkste doel van de middag. lees meer

Over de cursus ROAN

ROAN staat voor Regionaal Onderwijs Artsen in opleiding Neurologie en is een verplicht cursorisch programma van de opleiding neurologie voor aios neurologie van Radboudumc, CWZ, Rijnstate en MST. Voor de aios in de onderwijs- en opleidingsregio is een reeks cursussen tot stand gekomen die onderdeel uitmaken van de opleiding tot neuroloog. Het programma wordt jaarlijks samengesteld door de opleidingscommissie, waarin alle opleidingsklinieken en ook de aios vertegenwoordigd zijn. Voorafgaand aan de cursus bereiden deelnemers zich voor door middel van opdrachten en literatuur.

Het programma wordt jaarlijks samengesteld door de opleidingscommissie. Deze bestaat uit opleiders van de deelnemende klinieken. De verplichte onderwerpen uit NEURON komen in cycli van 3-6 jaar aan de orde.

Data

Cursusdata 2023

Lees meer

Data

Data 2023
Zodra de onderwerpen bekend zijn zullen wij deze toevoegen.

8 maart 2023

5 april 2023

17 mei 2023

13 september 2023

11 oktober 2023

8 november 2023


In het kort

  • Voor aios neurologie.


Meer weten? Neem contact op

Medina Agic
Projectmedewerker

(06) 31 01 51 49
contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet