Over het Radboudumc Goede doelen Hart voor Vrouwen

Over Hart voor Vrouwen

Onderzoeksfonds Radboudumc Hart voor Vrouwen werft donaties voor multidisciplinair onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen.

lees meer

Over Hart voor Vrouwen

Het Radboudumc doet multidisciplinair onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Dit onderzoek moet leiden tot betere preventie en ‘gezonder ouder worden’ bij vrouwen. Onderzoeksfonds Radboudumc Hart voor Vrouwen werft donaties voor dit onderzoek. Hart voor Vrouwen is op 14 februari 2014 opgericht door Angela Maas, hoogleraar Cardiologie voor Vrouwen van het Radboudumc.

Onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen

Er sterven meer vrouwen dan mannen aan hart- en vaatziekten. Bij wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekten worden echter vooral mannen onderzocht. Terwijl vrouwen in veel opzichten verschillen van mannen, zowel in gezondheid als in ziekte. Ons wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat we meer kennis krijgen over de symptomen en oorzaken van hart- en vaatziekten specifiek bij vrouwen.

Doneer nu

Doe een donatie op het donatieplatform van Hart voor Vrouwen doneer

Steunen

U kunt Hart voor Vrouwen financieel steunen door een eenmalige machtiging af te geven via het donatieformulier of door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL.84.ABNA.0472.508.067 ten name van Hart voor Vrouwen. naar het formulier

Contact

U kunt contact opnemen met de stichting Hart voor Vrouwen via het contactformulier op de website. naar het contactformulier

Jaarrekening

Bekijk hier de jaarrekening van Stichting Hart voor Vrouwen 2019. bekijk de jaarrekening
  • Medewerkers
  • Intranet