Partners Nieuws Aiosyn geselecteerd voor Techleap Pole Position Program
28 oktober 2021

'De lancering van Pole Position, een nieuw exclusief initiatief gericht op deeptech startupts, is een feit.', aldus Techleapnl. De eerste lichting focust op het verder helpen van 10 ambitieuze bedrijven in de medische technologie, naar de scale-up fase. Dit door begeleiding op maat en de peer-to-peer filosofie.

Een van de geselecteerde start-ups is Radboudumc spin-off Aiosyn: we geloven in de synergie tussen pathologie en artificial intelligence (AI). De AI oplossingen van Aiosyn maken het werk van pathologen nauwkeuriger, efficiënter en effectiever ten bate van de patiënt en de samenleving. 

Lees meer in het Aiosyn artikel (in het Engels). 

Meer nieuws


Thirona sluit financieringsronde af

2 november 2021

Radboudumc’s spin-off Thirona haalt financiering op van Belgische investeerder HERAN Partners en het Nederlandse Borski Fund, voor versnelde overgang naar marktleiderschap in medische beeldvorming.

lees meer

Geslaagde Investment Day in Radboudumc Valoriseren van kennis als vierde kerntaak van UMC’s

5 oktober 2021

Radboudumc, Briskr en Oost NL organiseerden op 28 september voor het eerst een Investment Day.

lees meer

Dit is BabyChecker!

24 september 2021

Op 21 september 2021 lanceerde Delft Imaging BabyChecker: een betaalbare en draagbare manier om echo's te doe met behulp van een smartphone.

lees meer

TropIQ zoekt met AI nieuwe mugwerende middelen

21 september 2021

TropIQ Health Sciences, een spin-off van het Radboudumc, ontvangt 1,3 miljoen dollar van de Bill and Melinda Gates Foundation om nieuwe mugwerende middelen op te sporen.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet