Partners Nieuws Aiosyn geselecteerd voor Techleap Pole Position Program
28 oktober 2021

'De lancering van Pole Position, een nieuw exclusief initiatief gericht op deeptech startupts, is een feit.', aldus Techleapnl. De eerste lichting focust op het verder helpen van 10 ambitieuze bedrijven in de medische technologie, naar de scale-up fase. Dit door begeleiding op maat en de peer-to-peer filosofie.

Een van de geselecteerde start-ups is Radboudumc spin-off Aiosyn: we geloven in de synergie tussen pathologie en artificial intelligence (AI). De AI oplossingen van Aiosyn maken het werk van pathologen nauwkeuriger, efficiĆ«nter en effectiever ten bate van de patiĆ«nt en de samenleving. 

Lees meer in het Aiosyn artikel (in het Engels). 

Meer nieuws


Software vergroot overlevingskansen pasgeborenen in ademnood

28 april 2022

ARNE B.V. heeft financiering gekregen vanuit het ION+ fonds bij Oost NL en van venture builder NLC vanuit het Momentum fonds. ARNE levert slimme software, waarmee neonatologen op basis van data beslissingen kunnen nemen na de geboorte van een kind.

lees meer

LUMO Labs en Oost NL investeren in Aiosyn Investering versnelt ontwikkeling AI-platform voor diagnostiek

4 februari 2022

Aiosyn, een spin-off van het Radboudumc, heeft een investering ontvangen van LUMO Labs. Oost NL is co-investeerder.

lees meer

Radboudumc spin-off Aiosyn sleept NWO Take off Phase II binnen

23 december 2021

Aiosyn, een Radboudumc spin-off dat met behulp van kunstmatige intelligente algoritmes ontwikkelt voor gebruik in de kliniek en wetenschappelijk onderzoek, sleept de NWO Take off fase II financiering binnen.

lees meer

Start-up Patholyt ontwikkelt AI-innovaties voor de patholoog

21 september 2021

Patholyt wil de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) in de pathologie versnellen en de kansen van kankerpatiënten wereldwijd verbeteren. Patholyt is een spin-off van het Radboudumc, koploper in het onderzoek naar AI binnen de pathologie

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet