Vierdaagse en Vierdaagsefeesten

Van 16 tot en met 19 juli is de 103de Vierdaagse van Nijmegen. Zo’n 47.000 wandelaars gaan dit jaar van start. En meer dan een miljoen mensen komen naar de Vierdaagsefeesten. Het Radboudumc is tijdens de Vierdaagse bereikbaar, maar houdt u rekening met een langere reistijd.

Contact

Ons algemene telefoonnummer is (024) 361 11 11. Bekijk onze andere contactmogelijkheden.

lees meer

Langere reistijd bereikbaar via S-100

We zijn tijdens de Vierdaagse bereikbaar maar houdt rekening met een langere reistijd, ook met het openbaar vervoer. Op verschillende plaatsen in de stad wordt u omgeleid. Via de S-100 zijn we altijd bereikbaar. Deze staat aangegeven op de ANWB-borden.

Vrijdag 19 juli intocht

Vrijdag 19 juli is de intocht van de Vierdaagse. Wij zijn die dag zeer moeilijk bereikbaar.

lees meer

Vrijdag 19 juli intocht

Vrijdag 19 juli is de intocht van de Vierdaagse. Deze intocht loopt over de St. Annastraat (Via Gladiola) en dus langs het terrein van het Radboudumc (parallel aan de Philips van Leydenlaan bij ingang West).

Oversteken

Het is mogelijk de St. Annastraat over te steken bij de kruising met de Scheidingsweg en de kruising met de Groenestraat.

Moeilijk bereikbaar

We zijn die dag zeer moeilijk bereikbaar. Bijna alle poliklinieken zijn dicht. Patiënten worden indien nodig geïnformeerd.

Telefonische bereikbaarheid

De meeste afdelingen zijn telefonisch bereikbaar. De vrijdag geldt als een zon- en feestdag. U kunt op 19 juli alleen contact opnemen in geval van acute vragen.

Waalbrug tijdens Vierdaagse

Tijdens de Vierdaagseweek wordt niet gewerkt aan de Waalbrug. Er zijn die week 4 rijstroken beschikbaar voor het verkeer. Rijkswaterstaat

Afspraak of bezoek

Geplande afspraken gaan tijdens de Vierdaagse gewoon door. Ook kunt u op bezoek komen. bezoektijden

Onderzoek


Vierdaagse zoekt groente-eters

8 april 2019

Onderzoekers van het Radboudumc zoeken Vierdaagselopers die in de komende dertien weken veel nitraatrijke groente willen eten of rodebietensap willen drinken. De onderzoekers willen weten of het verhogen van de inname van nitraat langdurig effect heeft op de bloeddruk en op sportprestaties.

lees meer