Patientenzorg Onderzoeken Anamnese MKA

Wat is een anamnese MKA?

Wanneer u met een nieuwe klacht naar de polikliniek van MKA komt, spreekt u vaak eerst met een coassistent. Tijdens deze zogenoemde anamnese, vraagt de coassistent onder andere naar de aard, het verloop en de duur van uw klacht en of de aandoening voorkomt in uw familie.

lees meer

Wat is een anamnese MKA?

Wanneer u met een nieuwe klacht naar de polikliniek van MKA komt, spreekt u vaak eerst met een coassistent. Tijdens deze zogenoemde anamnese vraagt de coassistent onder andere naar de aard, het verloop en de duur van uw klacht, en of de aandoening voorkomt in uw familie. Tot slot vraagt de coassistent naar uw algehele gezondheid, eventuele allergie├źn, ziektegeschiedenis en leefgewoonten.

Wanneer u medicijnen gebruikt, is het verstandig om een lijst mee te nemen waar alle namen en doseringen van uw medicatie op staan.

Na de anamnese zal de coassistent of MKA-chirurg verder gaan met het intra-oraal onderzoek (in de mond) of lichamelijk onderzoek.


Contact

Informatie en afspraken voor poliklinische behandeling
Maandag t/m vrijdag 8-17 uur
(024) 361 37 83

Meer informatie


Naar uw afspraak

Ingang: Hoofdingang
Route: 562

bekijk route

Naar uw afspraak

Bezoekadres

Polikliniek MKA
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Huispostnummer: 590

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Volg route 562 (Polikliniek MKA)

Polikliniek Mond-, Kaak- en Aangezichts­chirurgie

De specialisten van de afdeling Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie behandelen voornamelijk ziektes en afwijkingen van mond en gelaat, zowel poliklinisch als klinisch.

lees meer