Radboudumc

print
Psychiatrie

Het Psychiatrisch Universitair Centrum van het Radboudumc biedt diagnostiek en behandeling van mensen met psychische problemen. Wij bieden basiszorg voor mensen uit de regio én gespecialiseerde zorg voor mensen uit heel Nederland. Naast de patiëntenzorg behoort wetenschappelijk onderzoek, opleiding en onderwijs tot onze kerntaken.

Polikliniek

Op de polikliniek onderzoeken en behandelen wij patiënten met verschillende typen psychiatrische klachten. Het betreft in het bijzonder meer complexe problematiek waarbij verschillende ziektebeelden samenkomen. Wij bieden met name kortdurende behandelingen aan.

Kliniek

Op de kliniek behandelen en onderzoeken wij patiënten die door de ernst, de complexiteit of het acute karakter van hun problematiek niet thuis kunnen worden behandeld. Afhankelijk van welke behandeling nodig is, gebeurt dit op onze open of onze gesloten afdeling.

Tijdelijk nieuwe locatie

De kliniek heeft tijdelijk een ander onderkomen. Dit vanwege een grootscheepse verbouwing van de huidige locatie. De verbouwing is naar verwachting eind 2015 rond.


Tijdelijke bereikbaarheid
Contactgegevens:

 

Postadres kliniek:                                                                       

Radboudumc, afdeling Psychiatrie                        

Postbus 9101
6500 HB Nijmegen
Huispost 906

Bezoekadres kliniek:
Radboudumc, afdeling Psychiatrie
Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen
Ingang Oost, route 906

De polikliniek blijft gedurende de verbouwing gewoon bereikbaar. De werkzaamheden kunnen soms enige hinder veroorzaken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Vragen of opmerkingen?
Hebt u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op:
T (024) 366 64 94.