Over ons KPV-Expertisecentrum

Binnen ons centrum doen wij onderzoek en geven wij onderwijs en nascholing. Hierbij werken wij samen met onderzoekers, docenten en trainers van universiteiten en andere instellingen.

lees meer

Over ons KPV-Expertisecentrum

Het Radboudumc KPV-Expertisecentrum Geestelijke Verzorging en Pastoraat wordt geleid door dr. Anneke de Vries (voorzitter), dr. Wim Smeets en dr. Richart Huijzer. 

Naast de trainingen die wij vooral aan geestelijk verzorgers geven en het onderwijs dat wij vooral aan artsen en verpleegkundigen geven, leiden wij ook altijd een aantal bijna of net afgestudeerde geestelijk verzorgers op tot volwaardige geestelijk verzorgers. De vacatures hiervoor verschijnen in februari of maart van elk jaar op de website van de VGVZ.

Contact met de afdeling

dr. Anneke de Vries
voorzitter

(024) 361 33 20
contact

Nascholing

Zoek je een leuke training of zinnige cursus om je op een later moment verder te ontwikkelen in je vak? lees meer

Onderzoek

Ben je geïnteresseerd in het onderzoek dat wij doen?

lees meer

Onderwijs

Wij geven intern en extern onderwijs op ons vakgebied. Ook begeleiden wij stages.

lees meer

Onderwijs

Wij participeren in het onderwijs binnen de Radboud Health Academy aan artsen en verpleegkundigen. Daarnaast verzorgen wij klinische lessen op de afdelingen.

Voor meer informatie over ons onderwijs aan andere zorgverleners buiten het Radboudumc kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Dienst Geestelijke Verzorging en Pastoraat.

Wilt u bij ons stage lopen? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar anneke.devries@radboudumc.nl. Wij hebben twee mogelijke periodes voor stage: voorjaar en najaar. Buiten deze periodes kunnen wij geen stagiaires plaatsen. Stagiaires van de Radboud Universiteit hebben voorrang.