Nieuws Ondernemers presenteren memorabele missers
20 mei 2019

Nijmegen School of Management, Mercator Launch en StartUp Nijmegen organiseren op 21 mei de Fuck Up Night, een evenement waarbij ervaren ondernemers hun grote missers (failures/fuck ups) presenteren voor studenten en startende ondernemers. Het liefst delen we onze successen, maar we kunnen juist veel leren van fouten die anderen al eens maakten. Ditmaal Leen Zevenbergen, Robert Huijser, Leon Rutten en Stefan Blankenborg over hun memorabele missers.

Leen Zevenbergen richtte in 1985 Bolesian op, het eerste artificial intelligence bedrijf in Nederland. Zeven jaar later verkocht hij het aan Capgemini en vertrok naar Silicon Valley. Hier leidde hij in 1995 als één van de eerste een virtual reality bedrijf. In totaal richtte Leen zo’n twintig bedrijven op. Dat verliep niet altijd succesvol.
https://www.linkedin.com/in/leen-zevenbergen-a8a0147/
Robert Huijser begon als achttienjarige in de logistiek in de Rotterdamse haven. Zijn onderneming werd opgekocht, hij kreeg een faillissement te verwerken en maakte ook weer een doorstart. Fouten? Ja, daar heeft hij zeker wat over te vertellen.
https://www.linkedin.com/in/robert-huijser-585b392/
Leon Rutten combineert technologie met paardensport. Hij begon het bedrijf Equestic met sports-wearables voor paarden en levert ondertussen ook aan enkele olympische medaillewinnaars. Een succesverhaal, gekruid met een aantal fouten.
https://www.linkedin.com/in/leon-rutten-107446/  
Stefan Blankenborg studeerde Biologie aan de Universiteit Utrecht. Na enkele managementfuncties bij verschillende organisatie richtte hij in 2008 Enki Energy op. Het bedrijf richt zich op afvalverwerking en de productie van biogas. Maar hij maakt ook fouten. Fouten die jij na zijn verhaal misschien kunt voorkomen.
https://www.linkedin.com/in/stefan-blankenborg-7050371/  
­­­­­­­­-
Datum: 21 mei 2019, inloop 19:00  start 19:30
Organisatie: Nijmegen School of Management, Mercator Launch, StartUp Nijmegen
Locatie: Collegezalencomplex van de Radboud Universiteit.
Inschrijven: www.startupnijmegen.nl/agenda/vukup-nights/
www.mercatorlaunch.nl/
www.startupnijmegen.nl/
www.ru.nl/nsm/
 
 

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Artificial intelligence

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet