Nieuws Omleiding centrale gang Radboudumc

8 april 2020

Om goed te kunnen werken aan de nieuwbouw van ons ziekenhuis is er een omleiding gemaakt in de centrale gang richting het Poliplein (route 725) en Vrouw en Kind. Een deel van die gang wordt gesloopt om ruimte te maken voor nieuwe gangen in de nieuwbouw. Via de omleiding zijn onder andere Vrouw en Kind, het Poliplein en het restaurant nog steeds bereikbaar. De omleiding zal naar verwachting één jaar in gebruik zijn.

U kunt de golfkar blijven gebruiken

Omdat het nu wat rustiger is in het ziekenhuis rijdt de golfkar ook door de omleiding. Deze zal de normale route, vanaf de opstapplaats achter de centrale hal tot aan de opstapplaats bij Vrouw en Kind, blijven aanhouden.

Afstand houden, ook in de omleiding

Op sommige plekken in de omleiding is de gang wat smaller. Wij verzoeken u om ook in deze gang voldoende afstand te houden van elkaar, minimaal 1,5 meter. Houd daarbij rechts aan en geef medebezoekers de ruimte. De verwachte extra looptijd via de omleiding is minimaal.

Kijkje in de nieuwbouw

Leuk om te weten: de omleiding voert u door de nieuwbouw en is voorzien van raampjes. Zo kunt u alvast een inkijkje nemen in ons nieuwe gebouw.
 

Meer nieuws


Radboudumc ontvangt BREEAM-excellent certificaat voor realisatie hoofdgebouw Gebouw A voldoet aan hoge duurzaamheidseisen voor ontwerp én voor uitvoering

15 mei 2023

Het Radboudumc kreeg uit handen van Mirjam Peters van BREEAM-NL expert van DGMR het BREEAM-excellent certificaat voor het nieuwe hoofdgebouw.

lees meer

Koning opent nieuw hoofdgebouw Radboudumc

13 september 2022

Donderdag 29 september opent Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander het nieuwe hoofdgebouw en de vernieuwde campus van het Radboudumc. 

lees meer

Radboudumc geeft Leidse Waaghoofdbrug tweede leven in binnentuin Nieuwe tuinen stimuleren welbevinden patiënten en medewerkers

18 februari 2021 Herinrichtingsplannen geven ruimte voor meer parklandschap en hergebruik voetgangersbrug uit Leiden in binnentuinen Radboudumc. Hiermee werken we aan een 'healing environment' voor patiënten en medewerkers. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet