Nieuws Bekijk de nieuwe Radboudumc Nieuws en Verhalen pagina
27 januari 2022

Vanaf vandaag is de Radboudumc Nieuws & Verhalen-pagina een feit. Een overzichtelijke verzamelpagina op Radboudumc.nl waarin nieuwsberichten, (patiënt)verhalen en wetenschapsthema's zijn gebundeld. Én waar patiënten vertellen over onze persoonsgerichte en innovatieve zorg. Een plek met nieuws en verhalen om te delen.

De Nieuws & Verhalen-pagina bestaat uit drie elementen:

Wetenschapsdossiers en nieuws zijn nu logischer gebundeld. Nieuw zijn de persoonlijke patiëntverhalen. Hier vertellen onze patiënten over hun persoonlijke ervaring in het Radboudumc, welk effect onze zorg op hen had, en wellicht nóg heeft. Zo vertelt profwielrenner Fabio over zijn kaakreconstructie: ‘Reepjes uit mijn gehemelte zijn aan de binnenkant van mijn lip gezet. Het leek wel lego voor chirurgen.’ Op de Nieuws & Verhalen-pagina kunt u vinden wat het Radboudumc biedt in zorg, onderzoek en onderwijs.

Delen? Dat mag!

De Nieuws & Verhalen-pagina is er voor iedereen: van (aanstaande) patiënten en hun familie en artsen/zorgverleners tot wetenschappers/onderzoekers en overige geïnteresseerden. Nieuwsgierig geworden? Neem vooral een kijkje. Leest u een interessant bericht? U bent van harte welkom om de artikelen te delen met andere geïnteresseerden via social media of e-mail.

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet