Melden op de eerste dag

Op de eerste dag wordt je om 7.45 uur verwacht op de poli KNO route 57 van Ziekenhuis Rijnstate Arnhem, tenzij anders aangegeven in je rooster.
 
Daarna ga je naar het Servicebureau, waar je je identiteitspas ontvangt en vervolgens naar het Leerhuis, waar je nog wat algemene informatie krijgt, onder andere over internet toegang.


Over je coschap KNO-heelkunde

Wij streven ernaar je in een open opleidingsklimaat een leerzaam en afwisselend programma aan te bieden met voldoende praktische ondersteuning. Je zult alternerend aanwezig zijn op de operatiekamer en de polikliniek, verder kunnen functieonderzoeken bijgewoond worden.

lees meer

Over je coschap KNO-heelkunde

Het coschap KNO duurt 2 weken en vindt grotendeels plaats in Arnhem, maar soms ook op locatie Zevenaar.

  • Opleider: Anja Meulenbroeks
  • Plaatsvervangend opleider: Ingrid Kleiss (aanspreekpunt voor co-assistenten)

Rooster en programma

Voor informatie over rooster en programma kun je telefonisch contact opnemen met
mevrouw H. Janssen-Hen, afdelingssecretaresse poli KNO:

Over je coschap

Wij streven ernaar je in een open opleidingsklimaat een leerzaam en afwisselend programma aan te bieden met voldoende praktische ondersteuning. Je zult alternerend aanwezig zijn op de operatiekamer en de polikliniek, verder kunnen functieonderzoeken bijgewoond worden.

Op de polikliniek zie je zelfstandig eigen patiƫnten die later met de opleider gezamenlijk worden besproken. Op de OK bestaat de mogelijkheid tot assisteren. We hopen op die manier eraan bij te dragen dat je in de korte tijd van het coschap je basiskennis leert toe te passen in de klinische praktijk. Uiteraard verwachten wij van jou een actieve opstelling, de bereidheid om van ons te leren en dat je de lacunes in je kennis door zelfstudie aan zult vullen.

Rooster en programma

De week voor de start van je coschap sturen we je het rooster en informatie toe via de mail.

Bij vragen kan je contact opnemen met secretariaatpolikno@rijnstate.nl of met ikleiss@rijnstate.nl.


Melden op de eerste dag

Op de eerste dag wordt je om 7.45 uur verwacht op de poli KNO route 57 van Ziekenhuis Rijnstate Arnhem, tenzij anders aangegeven in je rooster.

lees meer

Afmelden bij ziekte

Bij ziekte meld je dit zo snel mogelijk aan de opleider/poli KNO.

Coschap bij Rijnstate Arnhem

Je begint aan je coschap binnen Rijnstate in Arnhem. We hopen dat je het naar je zin zult hebben en dat je veel zult leren. Het is handig als je de informatie op deze pagina doorneemt voordat je begint aan je coschap. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet